arkadaşlar herkese meraba ben aranıza yeni katıldım. bana n95 8gb için msn massenger lazım nerden bulabilirim acaba
Selam arkadaşlar daha önce 6600 kullanıyordum, ayarlar kısmında iki hat seçeneğini aktif hala getirdiğimde telefonla görüşürken beni arayanları görebiliyordum. ama n95 te bu özelliği bulamadım karşı tarftan arıyanlar meşgul sinyali alıyorlar ve de beni arayanları göremiyorum. Ayrıca n95 e uygun mumsms programı lazım. yardımlarınız için şimdiden tşk.ler

Arkadaşlar, ben Symbian dosyalarını (*.sis) kuramıyorum. Tıkladığım dosyanın adı yazılarak ... yüklemesi desteklenmiyor diye mesaj geliyor. Symbian Ver 9.2 Acaba ek bir program falan mı yüklemem gerekiyor. Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
Ayrıca WLAN ile bağlantı kurarak ücretsiz konuşan arkadaşım bu konuyu nası başardığını paylaşırsa çok mutlu olurum.
kardeş programları yüklerken ne gibi bir uyarı alıyorsun bedava konusma konusuna gelince telefonun menüsündeki indirme bölümüne gel orada bir wlan ağına bağlan ve gizmoyu indir bu programla internet uzerinden çok daha ucuza konuşabilirsin sabit hatlar dahil her yönü arayabiliyorsun tabiki kredi alman gerekiyor ama ilk deneme için 1 dk bedavası var onu kullanabilirsin her uyelikte 1 dkka veriyor birkaçkere farklı isimde uyelik alarak kullanabilirsin
Üstad, Verdiği mesaj; ..... programın adı + " yüklemesi desteklenmiyor" diyor. Başka mesaj vermiyor. Ucuz konuşma tarifi için teşekkür ederim.