N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

fbyigit

Üye
telefonunun yazılımını güncelledikten sonra telefon hafızasında problem yaşayan arkadaşlar var mı merak ediyorum ben yaşadım da.. sizde durum nedir ??

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
ben denedim tel ing oldu serviste eski surumunu yuklediler.

tbayansal

Üye
arkadaşlar bir yardımda bana lütfen,dvix player yükledim artık .avi leri izliyorum fakat altyazı çıkmıyor.bu konuda bilgisi olan varmı ?

seref78karaca

Üye
ARKADAŞLAR BEN BİR TELEFON ALMAK İSTİYORUM AMA N95İ TAVSİYE ETTİLER SİZ KULLANANLAR OLARAK NASIL BİR TELEFON :nono::deal:

ediesel

Üye
seref78 karaca
Arkadaşım telefon harika üzerinde yapamayacağın şey yok kamerası gps i wlan ı herşeyi mükemmel sonunda herşeyi olan bir tel yapmışlar hatta öyleki ben sokakta şifresiz bir kablosuz ağ a rastlarsam bedava bile konuşuyorum.

irfankck

irfankck

Üye
n95 you to be seyredemiyorum flash player istiyor acilll yardım

--------------- Ekleme ---------------

ya you to be izlemek için flash playere nerden indire bilirim

fbyigit

Üye
ben denedim tel ing oldu serviste eski surumunu yuklediler.

bende sorun yok şuan format attım sonra da bilgisayardan yyeniden yükledim sistemi...
şimdilik sorun çıkmadı bakalım umarım çıkmaz...

arkdaşn biri flash player istemiş ama yok daha çıkarmadı adobe diye söyledik baya

sadece nokia video merkezinden ve m.youtube sitesinden izleyebilrisn

exe_genesis

Üye
ne kadar uraştıysamda bi türlü şu gps i başaramadım. para mı vermek gerekiyor ne oluyor. harita nasıl yüklencek nasıl kullanacaz .deli olmak üzereyim. biri yardım edebvilier mi ya

tbayansal

Üye
arkadaşlar burda sadece sorular soruluyor fakat herhangi bir yardım veya cevap yok - acaba cevaplarıda başka bir yarde sunuyorlar diye düşünüyorum .. :)

Bodrumbitez

Üye
Arkadaşlar N95 in hafıza kartına yüklediğim Symbian ve Java programları aldığım 2Gb HF kartına kopyaladım ama programlar çaılşmadı eski 1Gb Hf kartımdaki tüm programları ve dosyaları yeni karta 1 e 1 kopyalama yolu yokmu yardımcı olursanız sevinirim

Saygılar

erdemefe

erdemefe

Üye
    Konu Sahibi
kart okuyucuyla birebir kopyalayabilirsin fakat kartta gizli klasörlerde var onlarıda unutmamak lazım

goldcase

Üye
ben radyo dinlerken hopörlörü açtığımda çok az ses alabiliyorum ama kayıtlı müziklerden çok iyi bir şekilde ses alabiliyorum bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olmasını istiyorum şimdiden teşekkürler

guldos

Üye
1.Flash player n95 icinde var menu>uygulamalar

2.Ama ben de olarak acinca video izleyemiyorum.

3. Video merkezinden mobil olarak izlemek mumkun.

ben de bu gibi programlari ve tv izlemek icin uygun program ariyorum. Diwx. player ve PV player yukledim bazi ses programlarini aciyor.gorsel degil.
Mobil Media Player in da baska telefonlar icin versionu var sitede.

ozkanabim

Üye
mail yapilandirmami ve WLAN sifremi dogru girmeme ragmen ag gecit vermiyor mesaji cikiyor
sebebi nedir

--------------- Ekleme ---------------

WEP sifresi ne demektir , WEP anahtari ne demektir , WEP anahtar bicimi ne demektir

asenturk00

Üye
Selam arkadaslar bende bir N95 kullanicisiyim! Benim Sorum Smart Movie Programi indirdim fakat simdi ****** soruyor yardimci olurmusunuz bana!!! Herkese simdiden tesekkurler

BuuLuuT

BuuLuuT

Üye
SLM ARKADAŞLAR n95 KULLANICISIYIM

N95 UYUMLU DENENMİŞ VİRÜS KORUMA ARIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :)

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER BOL PAYLAŞIMLAR DİLERİM :)

oktay06

Üye
Arkadaşlar, ben Symbian dosyalarını (*.sis) kuramıyorum. Tıkladığım dosyanın adı yazılarak ... yüklemesi desteklenmiyor diye mesaj geliyor. Symbian Ver 9.2 Acaba ek bir program falan mı yüklemem gerekiyor. Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

Ayrıca WLAN ile bağlantı kurarak ücretsiz konuşan arkadaşım bu konuyu nası başardığını paylaşırsa çok mutlu olurum.

tuncab

Üye
Yeni Arkadaşlara şimdiden Teşekkür Ederim

ediesel

Üye
Arkadaşlar
Gps i kullanmak için öncelikle telefonunuzun kutusundan çıkan map loader programını bilgisayarınıza yükleyin ardından programı çalıştırmadan evvel telefonunuzu usb bağlantı kablosu veya hafıza kartını kart okuyucusu ile bilgisayarınıza bağlayın ve programı çalıştırın. Program bunu ilk denemde algılayamayabilir ben bir kaç defa denemek zorunda kalmıştım. Dahasonra program çalışacaktır oradan da türkiye haritasını seçip yükle deyin. Ama önemli nokta bilgisayarınızın internet bağlantısının olması gereklidir. zira program seçilen haritayı önce netten bilgisayarınıza ardından da bilgisayarınızdan telefona yüklemektedir. Herşey yüklendikten sonra telefonunuzdaki gps i başlatın ve burada dikkat telefon sizden internet bağlantısı isteyecektir buna hayır deyin. hayır dedikten yaklaşık 1 ila 5 dakikaya kadar süre içinde telefonunuz bulunduğunuz noktayı gösterecektir. Göstermezse sabırsızlanmayın zira gps uydu sinyalleri açık havada en etkili halindedir. Yani hava durumundaki bulutlanma yağmur gibi şeyler sinyal alımını zorlaştırabilir. Ayrıca ev duvarları ve kapalı alanlarda da gps pek çalışmaz.
İkincisi ben Fring adlı program ile bedavaya konuşuyorum evet doğrudur. Ama buradaki bedava konuşmadan kasıt şudur.
Fring i cep telefonunuza yüklersiniz. Telefonda programı çalıştırınca program sizin ona girdiğiniz mesajlaşma hesaplarını aktive eder ve o hesaplardan herhangi birinden veya birkaçında birden çevrenizdeki ücretsiz wlan bağlantıları kullanarak sesli görüşme yapabilirsiniz aynı msn de yapıldığı gibi bunu cep telde de yaparsınız. dolayısıyla ne olmuş olur o anda çevrenizdeki açık olan kablosuz ağı kullanarak msn veya diğer hesaplarınızdaki arkadaşlarınızla sesli konuşma başlatıp sonlandırabilir yani bedavaya konuşursunuz. ben bunu yurtdışında denemiştim ilkin. Valla ordayken bir kuruş bile harcamadan ailem ve arkadaşlarımla konuşuyordum. Türkiyede keza sokakta bedava bağlantı bulduğum yerde programı başlatıp online kişilerle bedava muhabbet ediyorum aynen telefonla konuşuyormuş gibi.
N95 hakkındaki tüm sorularınızı bana sorabilirsiniz.

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
peki gps araç hızla hareket ederken kullanılırsa da düzgün çalışır mı yani araç navigasyon şeklinde