N95ciler burada toplanalim

Sponsorlu Bağlantılar

ilker35ay

Üye
arkadslar bende n95 8gb vr ancak hafıza devmlı sorunyapıyo dısk yazma hatası dıyıp kartı sılıyo ve telfon hafızayı gormuyo bıulen yardım etsın format attım yıne yapıyo sorun dahılı hafızadamı acaba

devriş

Üye
67ı8

zeusahmet

zeusahmet

Üye
youtubedan indirdiğim flv formatındaki videoları n95imde izleyebileceğim bir program var mı?

onurty

Üye
bende de cın malı varr :D:D:D ama on kamerasını nasıl kullanıcagımı bılmıorumm

sneijder_23

sneijder_23

Üye
arkadaslar Nokia N95 WLAN ile internete baglana miyorum bir tane D-Link Wireles aldim pc icin PC-ye kurdum telefondan ariyorum buluyor ama internete girince "NO GATEWAY REPLY" yaziyor yardim ederseniz sevinirim

serdarque

Üye
arkadaşlar be ayrı bi sayfa bulamıyorım sitede, nokia n95 kullanıcısıyım,telim için programlar ve güzel şeyler bulabileceğim yer neresi burasıysa nerede ben niye bulamıyorum:(:(:(:(:

lord74

lord74

Üye
bende N73 var :(

FuTuRisT33

Üye
arkadaşlar bildikleri ipuçlarını faydalı bilgileri paylaşan arkadaşlar olursa sevinirim..

mesela bi arkadaş şarj süresini uzatma yolunda bi ipuçu yaşmış mantıklı..

wildrosetr

Üye
Merhaba
Animasyonlu temaları telefona yüklüyorum fakat animasyon hareket etmiyor? Bunun için ne yapabilirim? Hangi programı yüklemem lazım.

ozi44

Üye
arkadasım quake oyunun her 3 unu de yuklemek ıcın saatlerce ugrastım buradan ve baska sıtelerden ama herseyı dogru olarak yapmama ragmen ep aynı sey ıkona tıkladıımda acmıyo kalıo ole nedır sorun yeter yaaa

MŞ3333

MŞ3333

Üye
Wlan dan şifreyi bilmeden bağlanmamız mümkün mü ???

MŞ3333

MŞ3333

Üye
ok çok saol

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar birde ya sizin önerdiğiniz programlar var mı varsa isimleri ne ?

hwhite

Üye
Arkadaşlar mesajlar bölümünden e-posta ayarlarını nasıl yaparın mesela [email protected]

windows live messenger i kurarsan otomatik geliyor mail oraya...

ne kadar uraştıysamda bi türlü şu gps i başaramadım. para mı vermek gerekiyor ne oluyor. harita nasıl yüklencek nasıl kullanacaz .deli olmak üzereyim. biri yardım edebvilier mi ya

nokia harita programının 3.01.4401 i kur ayarlar-genel-konumlama-konumlama yöntemleri bulutut hariç hepsi işaretle... yine ayarlar-bağlantı-paket veri-paket veri bantıısı(gerektiğinde)-erişim noktası seç birtane-yüksek hızlı etkin olacak... bunu yaparsan telefon paket veri ile bağlanıp yerini tespit edep GPS e hızlı bağlanır...not kontörü gidebilir benim hatlı bu ücret yazmıyor sonra kısa bağlantıdan sonra gps e bağlanması daha kolay oluyor...

mail yapilandirmami ve WLAN sifremi dogru girmeme ragmen ag gecit vermiyor mesaji cikiyor
sebebi nedir

WEP kodu ne demektir , WEP anahtari ne demektir , WEP anahtar bicimi ne demektir

ağ a bağlandığın wlan da mac adres fitrelemesi olabilir adres şifresiszdir ama mac filtresi olduğundan senin fitlrenin kabul etmiyordur... yada o wlan kullandığın makine de bir security firewall programı engelliyor olabilir...

WEP kodu Wlan kullandığın sunucunun koyduğu şifreleme türüdür onu bilmeden bağlantı sağlanmaz...

Merhaba arkadaşlar... benim sorum telefonumda hafıza olayı yetersiz kalıyor.. Örnek haritaları kullandığım zaman GPS verisi açıyorum sonra messenger lazım oluyor o sıra onu açmaya çalıştığımda birinden biri kendi kendine kapanıyor yada hepsi aynı anda kapanıyor buna çözüm var mı hafızasını artırabilirmiyiz...

mertmusa

Üye
abicim bu n95 wlan şifre kırıcı program varmı varsa yardımcı olurmusunuz

feminist46

feminist46

Üye
abicim bu n95 wlan şifre kırıcı program varmı varsa yardımcı olurmusunuz

maalesef şifre kırıcı diye bişey yok. ancak pc üzerinden buldğun bir wlan ın şifresini kırmaya çalışırsın oda çok zahmetli bişey denemeye bile kalkışmadım. artık düşün gerisini :)

mertmusa

Üye
varmı böyle wlan şifre kırıcı program varsa yardımcı olun

ankaralimy

Üye
evet kullana bilirsin ama sifreyi biliyorsan ordaki wlanin

bende ariyorum bulamadim

nexıum

Üye
arkadaşalr n 95 e simlockunu nasıl açarım telefoncu benden 40 tl aldı acaba çarpıldımmı ya