N95 yeni firmware'ı 30.0.015 (yüklemeden önce mutlaka okuyun)

Sponsorlu Bağlantılar

necro83

Üye
    Konu Sahibi
N95 yeni firmware'ı 30.0.015 (yüklemeden önce mutlaka okuyun)
Geçmiş olsun ki n95 versiyon 30.0.015 yükleyince artık sign çalışmıyor. Sign olayı kalkmıştır(Kötü açıdan). Yani isterseniz .cer sahibi olun isterseniz installer.exe sys/bin de olsun program yüklenmiyor. Sadece bende var sandım ama artık böyle olduğunu öğrendim. Bununda çaresi bulunur ama ozamana kadar update etmeyi birdaha düşünün. Bu arada bir yolu var oda a girip online sign etmek ki bu yöntemin çalışması için programın UID si ile sizin mail adresinizin aynı olması lazım. Yani ancak sis dosyasını bilgisayarda parçalayıp UID den mail değiştirmek ki herkezin yapabileceğini sanmıyorum. Yeni installer.exe ler görmek dileğiyle.

30.0.015 versiyon farkları:
menu görünümünde menu ikonu yeniden gelmiş(Tepede).
daha hızlı açılıyor
kendinden rotate-me var
bekleme ekranında ise çevrimci paylaşım ikonu gelmiş wlan ın altına(Çok gereksiz).
ben başka bir fark göremedim.

Update etmeden önce düşünün...:(

• Beğen
Tepkiler: hassan27, BOLİÇ, rotasizkaptan9 ve 1 kişi daha

guest1212

guest1212

Üye
yükledim bile yükledikten sonra secman ın yüklenmediğini görünce yandım dedim en azından rotate me orjinalınde var secmana ihtiyaç yok rotate me yi yüklemeye

necro83

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ama ben bekleme ekranındaki share online olayını çözdüm kazara :D Messenger live space gidince shareonline upgrade aradım ve netten 3.08.xxx buldum. 30.0.015 te 3.0 kullanıyor. Neyse bu versiyonu update edin. Buyrun artık beklemede share online kalkıyor :) ama malesef hala diğer çevrimci paylaşımlar gözükmüyor. Saygılarımla, umarım işinize yarar.

Not: Share online 3.08.xxx yazmamın sebebi bir beta var bir fll var hangisini yüklediğimi hatırlamıyorum ama 3.08.23 olabilir. Uygulama yöneticisinden sildiğim için bilemiyorum kusura bakmayın. :(

msn80msn

Üye
:oke:Drakkarious Hack (Bütün Uygulamaları Yükleyici-Unsigned ve Süresi Geçmiş Sertifikalar Dahil)

Telefonlarınıza yeni versiyon attıktan sonra hala diğer yöntemlerle hack işlemini başaradıysanız aşağıdakileri yapın.

Nokia n95'te 30 versiyonda tarafımdan denenmiştir ve başarılıdır.

Yöntem Drakkarious'a aittir.

Bu yöntemle bütün unsigned uygulamaları normal olarak kurabileceksiniz. Aynı zamanda süresi geçmiş sertifika uyarılarını da almayacaksınız.

Unsigned, Signed, Binpda, Non-Binpda, Süreli sertifikalı, Sertifikası geçmiş, kırılmış n-gage oyunları vs. vs. hepsini bu yöntemle hiç uğraşmadan kurabileceksiniz.

Bunun için aşağıdaki işlemleri bir kereye mahsus dikkatlice uygulumanız yeterli. İşlemler son derece basit şekilde anlatılmıştır ve yapacaklarınız da aynı ölçüde basit zaten.

Telefonunuzun tarihini 15.05.2007 e ayarlayın.

Bu uygulamayla (drakkarious.sis) telefonunuza

CapsOn
CapsOff
HelloCarbide
X-plore

yüklemiş olacaksınız.

Yüklemeyi yaptıktan sonra;

1.-X-plore uygulamasını çalıştırın ve "0" a basın, 4 kutuyu da işaretleyin (eğer daha önceden işaretliyse dokunmayın)

2.-X-plore uygulamasını kapatmadan manüye dönün ve hellocarbideyi çalıştırın.

3.-Hellocarbidede seçeneklerden Menu1 i seçin ve 'yes' evet olarak cevap verin.

4.-X-plore uygulamasına geri dönün ve installserver.exe ve CProfDriver_SISX.ldd dosyalarını c:\hack.rar dizininden çıkartarak c:\sys\bin dizinine taşıyın.

5.-Telefonunuzu yeniden başlatın.

6.-Telefonunuza unsigned yada süresi geçmiş ne isterseniz yükleyin.

Capsoff u çalıştırarak x-plore ile gizli klasörlere erişime devam edebilirsiniz. Capson ile de gizli klasörlere erişimi engelleyebilirsiniz.

Uygulamalarınızı yükledikten sonra telefon tarihini düzeltebilirsiniz.

Bu hack için aşağıdaki kişilere özel teşekkürler:

Olti
BinPda
Leftup
FCA00000
farhazadeeb

Ekli dosyadan telefonunuza uygun olan modeli indirin:

Pre-FP1 devices:
-------------------
Nokia N77
Nokia E61i
Nokia E65
Nokia N93i
Nokia N91 8GB
Nokia E62
Nokia E50
Nokia 5500
Nokia N93
Nokia N73
Nokia N80
Nokia N71
Nokia N92
Nokia E70
Nokia E60
Nokia E61
Nokia 3250

FP1 devices:
---------------
Nokia 6124 classic
Nokia N82
Nokia N95-3 NAM
Nokia E51
Nokia N95 8GB
Nokia N81
Nokia N81 8GB
Nokia 6121 classic
Nokia 6120 classic
Nokia 5700 XpressMusic
Nokia 6110 Navigator
Nokia E90 Communicator
Nokia N76
Nokia 6290
Nokia N95

FP2 devices
-------------
Nokia 5320 XpressMusic
Nokia N78
Nokia N96
Nokia 6210 Navigator
Nokia 6220 classic

Specific devices
-------------
Nokia 3250 v4.14
Nokia 3250 v4.60
Nokia 5500
Nokia E50
Nokia E51
Nokia E61

Bu paketteki x-plore uygulaması 1.22 dir, hack işlemini yaptıktan sonra yeni versiyon x-plore kurabilirsiniz.

Hack prosedürüyle ilgili bütün dosyaları aşağıdaki linkten alabilirsiniz

not: ***ALINTIDIR***

volkangav

volkangav

Üye
Kardeş teşeürler yaptım ok dir ama secman gene yüklenmiyor bi yardımcı olsann

pc_maniaaa

Üye
bu yöntemi deneyen başka arkadaşlar var mı acaba? prg yükleyebilir miyiz bu sayede. eğer yüklenebiliyorsa telefonlarımızı güncelleştirebiliriz. bu yöntemi veren arkadaşlarada ayrıca teşekkürler ellerine sağlık

mehmetsahin002

Üye
n95 8gb 30.0.018 sertifika sorunu kalktı...

Evet...! artık n95 8gb 30.0.015 yazılım versiyonu sertifika sorunu çözüldü...
Saygıdeğer msn80msn,
Dediğiniz işlemi n95 8gb (30.0.015)'e uyguladım ve sertifika sorununu çözdüm. Yani artık telefonuma sertifikasız dosyaları rahatlıkla yükleyebiliyorum hemde sorunsuzca.
Daha öncede n95 8gb'ın bir önceki versiyonumu hacklemiştim. Ama o işlemi 1.5 saatte zor halletmiştim. Sizin verdiğiniz yöntemle hack işlemini 5 dakika gibi kısa bir sürede yaptım.
Size ve değerli maxicep ailesini yardımlarından dolayı teşekkür ederim...

Not: eğer bu işlemi yapıpta programı açarken dosya bozuk uyarısı alan arkadaşlar varsa üzülmesinler. Yükledikleri programların başka sürümlerini denesinler sorun çözülüyor... Bende ırremote kumanda programını yükledikten sonra dosya bozuk uyarısı aldım... ama farklı versiyonunu yükledikten sonra ilacıyla birlikte ömürlük oldu:):):)
İsteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim....

Mehmet ŞAHİN

climate16

Üye
yaaa çoook saoll çook işime yaradı am bnde xplore yüklemiodu başka bi siteden sertifikalı xplore yuükledim oldu

ESlNTl

ESlNTl

Üye
s.a. arkadaşlar n95 8gb türkçe kullanıyorum eğer v.30 yaparsam türkçe kullanabilecekmiyim yoksa kod girmek gerekiyormu şimdiden teşekkürler kolay gelsin

mehmetsahin002

Üye
n95 8 gb'e son yazılımı yüklersen telefonun kaçak değilse orjinalse hiç bir dil paketi yüklemene gerek yok...

--------------- Ekleme ---------------

s.a. arkadaşlar n95 8gb türkçe kullanıyorum eğer v.30 yaparsam türkçe kullanabilecekmiyim yoksa kod girmek gerekiyormu şimdiden teşekkürler kolay gelsin

telefonun orjinalse yani kaçak değilse son yazılımı yüklersen türkçe dilde içinde gelir zaten...

emrulllah01

emrulllah01

Üye
yaaw herşey tamamda şu versiyon yüklemeyi nasıl yapıcam kısaca bi anlatırsanız .

Nemros

Nemros

Üye
Yeni versiyonla gelen diğer şey ise kullanılabilir ram miktarının artmış olması 27 mb ye kadar geliyor lakin diğer önceki versiyonlarda bu sayı daha az :) ayrıca arkadaşıma katılıyorm WLAN ın altına çevrimiçi paylaşım getirmenin ne gibi bir esprisi var anlamadım nokia o listeyide düzenlememize olanak verse güzel olacak

bonie

Üye
vaLLa 10 dosyadan 1 tanesi beLki çaLışıo geriye kaLanı dosya bozuk dio..

kelebekx

Üye
kardeş bende e65 var bu programı yükledim ama tlf dan ne eski programları ne bu yüklediğim hack programını kaldırabiliyorum nede yeni prog.yükleyebiliyorum nasıl halledecem bu sorunu?

samed001

Üye
kardeş hello carbide ye tamam diyorum soru sormadan atıyor beni ve e-xplorer de c:sys var bin klasörü yok versiyonumda 31.0.017 n95

serkan719

serkan719

Üye
Şu anda N95' imi Güncelliyorum inşallah bi sorun çıkmaz.

Gülcellemeyi yaptım nemesis den de ayarları yaptım ancak cihaz ingilizde türkçeye çevirmek için tekrar güncellemi mi yapmam gerekiyor.

Gülcellemeyi yaptım nemesis den de ayarları yaptım ancak cihaz ingilizde türkçeye çevirmek için tekrar güncellemi mi yapmam gerekiyor.

vk3785

Üye
nokıa n95 v30.0.015 versiyonun tr dil kotu kaçdır bilen arkasaş lutven yazsın:oke:

serseri5555

Üye
Bi yardımcı olun allah rızası ıcın. Elımde n95 8gb. Tel var. Secman yukledım de tel bozuldu. Yanı hıc bır dosya yukleyemıyorum telefona.'' dosya bozuk '' hatası verıyo. Ne yapmam lazım bı yardımcı olun....

Üst Alt