N95 yazilim yardimm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre_er60

emre_er60

Üye
    Konu Sahibi
N95 yazilim yardimm
selam arkadaslar....

bnde n95 düz var. ve telefon artık cok yavasladı. bn bunun yazılımını güncellemek istiyorum. bana yardmcı olablrmisinzz. simdiden tsklerrr :)

ahmet3410

Üye
nokia suite programını bilgisayara kur telefonu usb kablo ile bağla programda yazılım güncelleştirme var oradan kurarsın

emre_er60

emre_er60

Üye
    Konu Sahibi
yazılım zaten güncel ama bn tekrar yüklemek istiyorum..... o dediğini yaptım ama yeni güncelleme yok dedi....

bayon

Üye

nemesis programı ile produc kodunu 0536066 yaparsan en son üretici yazılımını tekrar yükleye bilirsin ( son yazılım sürümü 35.0.002)

.Hüseyin

Üye
resimde gördüğün gibi yeniden yükleye bas o zaman istediğin olur

bayon

Üye
produc kodunu 0536066 yapmazsa yeniden yükle seçeneği gözükmez

yakamoz97

yakamoz97

Üye
zaten son versyon yüklüyse tele tekrar yazılım yüklemenin bi esprisi yok format at canavar gibi olur.hem yazılımla ekstra gereksiz bisürü dosya tel hafızasında yer kaplar.format atarsan geniş bir tel hafızan da olur.

bayon

Üye
zaten son versyon yüklüyse tele tekrar yazılım yüklemenin bi esprisi yok format at canavar gibi olur.hem yazılımla ekstra gereksiz bisürü dosya tel hafızasında yer kaplar.format atarsan geniş bir tel hafızan da olur.

Adamın yazılımı eskiymis

emre_er60

emre_er60

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar hersey tamam güncelleme de yaptım ama tek eksik nokia suit son yazılımı 31.0.017 olarak gösteriyo. v35 yapmak istiyorm [h=3] diye bi program varmıs onunla yapılıyomus heralde bi açıklarmısınız lütfennnn....[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...