Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N95 yazilim yardimm
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre_er60
Üye
Konu Sahibi
N95 yazilim yardimm
selam arkadaslar....
bnde n95 düz var. ve telefon artık cok yavasladı. bn bunun yazılımını güncellemek istiyorum. bana yardmcı olablrmisinzz. simdiden tsklerrr
ahmet3410
Üye
nokia suite programını bilgisayara kur telefonu usb kablo ile bağla programda yazılım güncelleştirme var oradan kurarsın
emre_er60
Üye
Konu Sahibi
yazılım zaten güncel ama bn tekrar yüklemek istiyorum..... o dediğini yaptım ama yeni güncelleme yok dedi....
bayon
Üye
nemesis programı ile produc kodunu 0536066 yaparsan en son üretici yazılımını tekrar yükleye bilirsin ( son yazılım sürümü 35.0.002)
.Hüseyin
Üye
resimde gördüğün gibi yeniden yükleye bas o zaman istediğin olur
bayon
Üye
produc kodunu 0536066 yapmazsa yeniden yükle seçeneği gözükmez
yakamoz97
Üye
zaten son versyon yüklüyse tele tekrar yazılım yüklemenin bi esprisi yok format at canavar gibi olur.hem yazılımla ekstra gereksiz bisürü dosya tel hafızasında yer kaplar.format atarsan geniş bir tel hafızan da olur.
zaten son versyon yüklüyse tele tekrar yazılım yüklemenin bi esprisi yok format at canavar gibi olur.hem yazılımla ekstra gereksiz bisürü dosya tel hafızasında yer kaplar.format atarsan geniş bir tel hafızan da olur.