N95 Yazılım Güncellemesi Esnasında Bağlantı Kopukluğu ve Telefonun Çökmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugurd08

Ugurd08

Üye
    Konu Sahibi
N95 Yazılım Güncellemesi Esnasında Bağlantı Kopukluğu ve Telefonun Çökmesi
Arkadaşlar N95'im var.Yazılımımı güncellemek istedim 30.0.15 miydi neydi tam haturlamıyorum.Daha öncede yapmıştım bir sorun olmamıştı.Ben de yine sorun olmaz diye yedek almadan güncellemeye kalktım , herşey güzeldi ama biraz sonra bağlantı koptu , ne bataryadan dolayı , ne de kablodan... Ondan sonra da program hata verdi birkaç kez yeniden dene desem de nafile , bende iptal demek zorunda kaldım , o esnadan sonra telefon kapandı . Hard format falan denedim (*-3-Yes-AçmaKapama - 5 saniye) ama olmadı sadece siyah ekran içinde , ekranda ışık yok , nokia yazısı vardı . Telefon hala bu şekilde duruyor ... Acaba benim telefonumu servise göndermeden yapabileceğim birşey var mı ? Yardımcı olabilirseniz bu siteye olan güvenim ve saygım daha da artacak ... Lütfen :( Herkese iyi akşamlar ...

ressam58

ressam58

Üye
Arkadaşım hiç beklemeden direk servise götür çaresine baktır.Fazla kurcalama derim ben.Daha kalıcı hasar verebilirsin.

Ugurd08

Ugurd08

Üye
    Konu Sahibi
acaba böyle bir olay garanti kapsamına girer mi yada girmezse ne kadar ucret isterler ?

ressam58

ressam58

Üye
Telefonu aldığın yere ve elinde nokia clup tan bir garanti belgesi olması gerek.Eğer yoksa bile yine de gittiğinde çokta fazla para vermezsin.Tamemn kulanmamaktan iyidir derim.

Ugurd08

Ugurd08

Üye
    Konu Sahibi
peki hiç bunun gibi bir tecrübeniz var mı , yani telefonu servise gonderirseem ne kadar sonra gelir ?

ressam58

ressam58

Üye
Valla arkadaşım biraz bekleyecen.Çünkü yığınla telefon oluyor ellerinde.Ama yinede seninkini pek fazla bekletmezler.Yazılımsal bişey olduğu için.Verirken sıkı sıkı sor.Ve gerçekten Nokia clup servise vermen lazım başka yere sakın götürme cihazını.ben den sölemesi.Yinede arşatır bir bak bakalım.Bu sadece benim düşüncemdi.

Ugurd08

Ugurd08

Üye
    Konu Sahibi
telefonu servise verdim yarın alıyorum , herşey için saol tolga

ressam58

ressam58

Üye
Önemli değil arkadaşım.Sonuç ne oldu yazarsan sevinirim sonra.

apo3820

apo3820

Üye
bendede aynı sorun var güncellerken tel kapandı bi daha açılmadı sadece nokia yazıo ekranda ışık yoq :((

receppolat1

Üye
arkadaşlar bendede N70 var benim basıma geldi yazılım güncellerken baglantı kesildi ve telefon kapandı ve açılmadı ve güzel haber para harcamadan halletmenizin yolu usp kablonuzun yerini degiştirin ve işlemi bastan alın kapalı olması farketmiyo işlem gercekleşiyo kolay gelsin (not) eger telefonunuz da kalıcı bi sorun olmamışsa 100% oluyo kolay gelsin

derman21

Üye
Dostum sen telefonun bataryasını çıkar sonra tekrar tak açma tuşuna 5 sn basılı tut usb kablosu ile ps suite bağla ekrenda hiç bişey gürünmez sen tekrardan yazılımı yükle olacak bendede aynısı oldu

knight_rider

Üye
ya benim de n95 den bi maruzatım var.telefonu açıp hiç bir işlem yapmazsam veya işlemleri yavaş yavaş yaparsam iyi ama bir anda tuşları açıp menüye girmeye çalışınca ekran gidiyor.ışık var ama siyah.acaba ekranda mı bir şey var diye telefonumu aradım aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor.batarya çıkarıp takınca düzeliyor.

knight_rider

Üye
bataryadaymış sorun=)içim ferahladı öğrenince.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt