n95 wireless

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dimmus

Üye
    Konu Sahibi
n95 wireless
degerli arkadaslar n95 veya n80 iz warsa wireless i olan bir yerde msn e baglanabilrsiniz konturde gitmez sizin icin iyi olur diyorum

enigma

enigma

Üye
wi-fi yi ilk bulduğmda denediğim şey hemen internete girmek olmuştu. sonra msnyi yüklediğimde wapa bile bağlanmadan hemen wi-fi ile bağlanmayı denedim. bu telefonu alıp biraz kurcalayınca hemen anlaşılacak birşey ve bu gibi amaçlar için alınan bir cihaz.
maxicepe hoşgeldin arkadaşım her başlangıç güzeldir ama bence çok kısa bi yazı olmuş. dosya indirmek içinse indireceğin dosyanın konusuna yazman daha uygun olurdu. daha çok şey paylaşacağız sakın hemen soğuma tamammı kanka

camdibili_35

Üye
Cümleten selamun aleyküm hayırlı geceler.Yaw paşam ben bu wireless bağlanmak için her yolu denedim gösterilenleri söylenilenleri uuguladım ama yok hala başaramadım bilgisi olan varsa bana şunun bağlanma yollarını güzelce anlata bilirmisiniz_?evimde var wireless n95 telefonumdada wireless ağımı buluyorum ama bağlanamıyorum siteye bağlanırken uyarı veriyo bağlanmıyo bana daha açık bi anlatım yaparsanız çok memnun olurum kardeşim.

ghostboyy

Üye
evet arkadaşlar bu wirelessi nasıl kullanacaz..

torixox

Üye
sahi arkadaşlar ne olacak bizim bu n95 wirelles sorunu bende de aynı sorun var buluyor bağlanıyor diyor ama bağalanamıyor diye sinyal veriyor önce sorun yoktu ama daha sonra format güncelleme falan derken gel görki bağlanamaıyorum biri buna çare bulsa çok iyi olur yardımc lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

scorpion11

scorpion11

Üye
arkadaşlar eğer bağlanmak istediğiniz wlan modeminin MAC koruması varsa bağlanamazsınız.sadece o modeme MAC adresi kayıtlı olan cihazlar bağlanabilir...sorusu olan:sn:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt