hackerby17
Üye
-
Konu Sahibi
-
kullanmadığım mal mı? sen nerden biliyorsun kullanıp kullanmadığı mı? peki biz nerden bileceğiz senin kullanıp kullanmadığını? sabah benimle birliktemi uyanıyordun? bak kardeşim ben telefon hakkında herşeyi söylerim ama senin hakkında söylemem öyle kiiiii sende benim hakkımda söylemezsin. benim ne yaptığımı ne ettiğimi bilmeden sen nasıl benim hakkımda yorum yapıyorsun anlamayorum. teknosadaki kazık fiyatı şuan 999YTL alır eline incelersin ki arkadaşım sayesinde bizde elimize aldık ve inceledik öyle yorum yapıyoruz.N95 le 2 metreden çektiğin fotoğrafta herşey çok net ama diğer N82 de bu sefer hayalet gibi çıkıyor en olmadık şeyler parlıyor bu nedenle daha uzaktan çekmek gerekiyor belki pek inanmayacaksın ama o rahatsız edici renk hücreleri yine var.resimleri buraya koymak isterdim ama reyondaki üründen foto aktarmak teknosa çalışanlarını üzüyormuş. N95 in ilk çıktığı fiyatı biliyormusun? Nokia kaç defa salaklık etmişte daha iyisini daha ucuza satmış? kim şahit oldu buna? hiç kimseeee. laf olsun diye konuşmaktan başka bişey yapmıyorsun. kaç kişi zifiri karanlıkta fotoğraf çekiyor sanki bu da alakasız bir mevzu.sacmalama yaa kendimde denedim kullanmadıgın mal hakkında yorum yazma ^^ ( enigma )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?