n95 versiyon güncelleme yardım lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
53F4

53F4

Üye
    Konu Sahibi
n95 versiyon güncelleme yardım lütfen..
n95im var versiyonum cok eski v13......lerde bisey simdi v31.0.017 cıkmıs ben bu versiyona güncellemek istiyorum ama nasıl güncelleyecegimi bilmiyorum güncelleme sonrası ingilizce falan olur diye korkuyorum lütfen yardım edebilirmisiniz ben nokianın sitesinden Nokia Software Updateri indirdim simdi nasıl güncelleyecegim nssden dil kodu falan diye bişi duydum ayrı bi program dahami indirecegim lütfen yardımcı olurmusunuz...

Lacrymosa

Üye
*#0000# yapın. Seçeneklere basın. Güncellemeleri kontrol et diyerek telefonu güncelleyebilirsiniz. Yine Türkçe olur. Aşırı veri aktarımı olacağı için WLAN bağlanmanızı tavsiye ederim. Bu yöntem işe yaramazsa telefonu USB kablosu ile PC Suit modunda bilgisayara bağlayın. Nokia Software Uptader programıyla da güncelleme yapabilirsiniz.

53F4

53F4

Üye
    Konu Sahibi
usb kablosuyla sadece Nokia Software Uptader programıyla güncellesem türkce olur degilmi.birde simdi acıyorum bu programı

üzgünüz fakat Nokia Software Uptader hizmeti su anda kullanılamıyor daha sonra tekrar deneyin yazıyor bu gecici genel bi sorunmu programı silip yeniden kurdum hala aynı

--------------- Ekleme ---------------

birde

resimdeki gibi N95 v30.0.015 versiyonunda eski versiyona göre menü yazısının yanında simge cıkmıs simgeler küçülmüş son sürümdedemi aynı kullanan varsa yanıtlayabilirmi.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar yardım edecek yokmu yaa hala aynı hatayı veriyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt