N95 Flash - DEAD: Çok Acil Yardım Lütfen Yalvarırım :((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
    Konu Sahibi
N95 Flash - DEAD: Çok Acil Yardım Lütfen Yalvarırım :((
Nokia N95-1 Rm-159 cihaza phoenix ile 35. versiyonu atmak istedim ama cihaz kapandı ve hiçbir tepki vermiyor bu cihazı en kısa zamanda çalıştırmam lazım lütfen acil yardım edin. Flash atarken güç tuşuna basın diyor fakat bastığımda algılamıyor. şarj aletini taktığımda bile tepki vermiyor. Bilen varsa yardım etsin lütfen çıldırmak üzereyim.

Symbianist

Symbianist

Üye
Allah Allah sen ölü yazılım atmayı biliyor musun? Eğer biliyorsan ve de gerekenleri doğru yapıyorsan bataryanda sorun olabilir. Tabi bunlardan önce belki de batarya boştur. Yarım saat kadar şarjda bırak sonra da sarj cihazı takılı iken aynen ölü yazılım atmaya çalış güç tuşuna basın dediği yerde de tuşa bas bırak devam ettiğin görürsen phoenixin çek elini güç tuşundan.

----------Eklendi @ 23:26:06 ---------- Yazıldı @ 23:25:11 ----------

bu arada telefon çöktüğünde zaten tepki vermemesi normal. yani şarja da taksan şarj çubuğu çıkmaz.

Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
    Konu Sahibi
ölü yazılım atmayı biliyorum şuan n97 kullanıyorum ve downgrade dahil hiçbişeyde sorun yaşamadım. cihazı yarım saat şarjda bıraksam bataryanın doldugunu farz edelim, jaf yada phoenix de tepki alamıyorum onu nasıl çözebilirim peki

Symbianist

Symbianist

Üye
Işte belki şarjın yoktur ondan tepki vermiyordur diye dedim. Tabi usb kablonun bozuk olma ihtimali de var

Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
    Konu Sahibi
kablo arızası ihtimali sıfır çünkü kabloyu daima kullanıyorum siz bildiğiniz yöntemleri paylaşırsanız bende biraz daha hızlı halletmeye çalışacağım ve halledebilirsem acayip minnettar olacağım size

Symbianist

Symbianist

Üye
N95 normalde açılışta titriyor mu ?

Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
    Konu Sahibi
hayır malesef hiçbir tepki yok ne ışık ne titreme

Symbianist

Symbianist

Üye
Neyse ben kısadan şunları söyleyim: öncelikle tekrar diyorum hiç tepki yoksa en azından bir titreme bile yoksa batarya ile ilgilidir. Eğer titreme varsa da ya usb girişi ya da usb kablosu veyahutta telefonun sokettendir. Hiçbiri değil diyorsan da indirdiğin rm ve producta ve son sürüm olmasına dikkat et.

----------Eklendi @ 00:19:19 ---------- Yazıldı @ 00:17:55 ----------

Normal zamanda kapalı iken açma tuşuna bastığında titriyor mu? Bilmiyorum o özellik var mi ondan soruyorum. 6710'da var mesela.

Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
    Konu Sahibi
RM 159 doğru evet doğru olmasa jaf hata verirdi. ve navifirm'den RM-159 olarak indirdim product code'ları da aynı ve sürüm 35.0.002

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt