n95 ve navigasyon-radar sorunu???

Sponsorlu Bağlantılar

vahitbudak

Üye
    Konu Sahibi
n95 ve navigasyon-radar sorunu???
Merhaba ustadlar!

N95 navigator olayi nasil oluyor? ayri bir aparat almaya gerek var mi? yoksa n95 icersinde varmi bu gps sistemi. birde radarlara yaklastigi zaman haber verme durumu varmis, nasil oluyor bu?

Tesekkurler arkadaslar

Not: yol haritasi o kadarda onemli degil radar sinyali kafi olacaktir benim icin

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
Arkadaşım benim bildiğim kadarıyla ayrı aparata gerek yok... Gps senin telde entegre.. Ayrı aparat N73 te filan lazım onlarda Gps chip yok çünkü..

bu sayfada Explore sekmesine tıkla.. (özellikler menüsünde)..
Dahili Gps yazıyo.. (Gps Dahili Chip var..)

Açık bir hava olması lazım.. Açık alanda yapacaksın... Evin içinden olmaz tahminimce..
Yardımcı olabildimse ne mutlu bana..

Kullanma klavuzu yokmu kesin ayrıntılı bilgi vardır...

Nokia N95 User Guide in Turkish Nokia_N95-1_UG_tr.pdf
Issue1,5-Feb-07 | 2.28 MB | Turkish Nokia N95 release 2 User Guide in Turkish Nokia_N95-1_release2_UG_tr.pdf
Issue 1,30-Nov-07 | 1.92 MB | Turkish Nokia N95 Get Started Guide in Turkish Nokia_N95-1_GS_tr.pdf
Issue 1, 5-Feb-07 | 1.63 MB | Turkish Nokia N95 release 2 Get Started Guide in Turkish Nokia_N95-1_release2_GS_tr.pdf
Issue 1, 30-Nov-07 | 1.68 MB | Turkish Nokia N95 Additional Application Leaflet in Turkish Nokia_N95-1_AAL_tr.pdf
Issue 1, 05-Feb-07 | 232.60 KB | Turkish Nokia N95 release 2 Additional Application Leaflet in Turkish Nokia_N95-1_release2_AAL_tr.pdf
Issue 1, 03-Dec-07 | 289.50 KB | Turkish

N958GB İÇİN

Nokia N95 8GB Extended User Guide in Turkish Nokia_N95-2_8GB_UG_tr.pdf
Issue 2, 10-Mar-08 | 3.75 MB | Turkish Nokia N95 8GB Get Started Guide in Turkish Nokia_N95-2_8GB_GS_tr.pdf
Issue 1, 02-Oct-07 | 656.80 KB | Turkish Nokia N95 8GB Mobile Search Guide in Turkish Nokia_N95-2_8GB_Mobile_Search_AAL_tr.pdf
Issue 1, 27-Sep-07 | 61.30 KB | Turkish Nokia N95 8GB Settings Wizard Guide in Turkish Nokia_N95-2_8GB_Settings_Wizard_AAL_tr.pdf
Issue 1, 27-Sep-07 | 63.80 KB | Turkish Nokia N95 8GB Instant Messaging Guide in Turkish Nokia_N95-2_8GB_Instant_Messaging_AAL_tr.pdf
Issue 1, 27-Sep-07 | 61.30 KB | Turkish Nokia N95 8GB PTT Guide in Turkish Nokia_N95-2_8GB_PTT_AAL_tr.pdf
Issue 1, 02-Oct-07 | 97.90 KB | Turkish Nokia N95 8GB Online Print Guide in Turkish Nokia_N95-2_8GB_Online_Print_AAL_tr.pdf
Issue 1, 27-Sep-07 | 64.00 KB | Turkish Nokia N95 8GB Home Media Server Guide in Turkish Nokia_N95-2_8GB_Home_Media_Server_AAL_tr.pdf
Issue 1, 26-Sep-07 | 63.00 KB | Turkish Nokia N95 8GB Download Guide in Turkish Nokia_N95-2_8GB_Download_AAL_tr.pdf
Issue 1, 26-Sep-07 | 53.00 KB | Turkish Nokia N95 8GB Online Share Guide in Turkish Nokia_N95-2_8GB_Online_Share_AAL_tr.pdf
Issue 1, 02-Oct-07 | 70.30 KB | Turkish

işte kullanma klavuzları...

vahitbudak

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim tesekkur ederim ama sorunum henuz devam ediyor, sadece gps sistemi konusunda yardim alabildim bu da guzel bir olay fakat siddetle su radar(norvecte yasiyorum, yollarda sabit direkler var,elektrik telefon diregi gibi, kamera ve flashli sekilde) sorununa ihtiyacim var!

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
Hmmmm.... Google da filan bir araştıralım... Telefonun orjinalse yani sana aitse, fatura filan sağlamsa nokia'ya bir mail yolla olmazmı? Sana kesin cevap yollarlardiye düşünüyorum...

Kolay gelsin bir gelişme olursa yollarım..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Konu acmadan önce araştırma lütfen verildi defalarca

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
Teşekkürler arkadaş ama lütfen yeni üye olanlara böyle mesaj atacağımıza Şu linkte verildi gibisinden yardımcı olursak daha da güzel olur...

Vahit arkadaşım bu konu verilmiş forum da bir ara, ben şöyle bir baktım "n95 radar" yadım bi senin kou görünüyor.. Sende bir ara..

vahitbudak

Üye
    Konu Sahibi
aradim arkadasim ama bulamadim! Onune gelen navigator vermis radar ile ilgili birsey yok

L.over da link verseydi daha da iyi olacakti! yok yok! bulamiyorum ki :(

--------------- Ekleme ---------------

up

arkadaslar lutfen yardim edin, kayinpederer aldirdik radar ikazi var diye, orta da kaldim,

tesekkurler.

venusutarit

venusutarit

Üye
Arkadaş bulsa zaten buraya konu açmazdı

vahitbudak

Üye
    Konu Sahibi
su yeryuzunde kimse duymadimi radarlar da oten bir navigasyon programi!!!

veis1977

Üye
telefona tom tom prog yuklemen lazim,ondan sora bu na ait ovi denilen bir prog yuklersin ve butun radar sistemleri sana bildirir.

vahitbudak

Üye
    Konu Sahibi
telefona tom tom prog yuklemen lazim,ondan sora bu na ait ovi denilen bir prog yuklersin ve butun radar sistemleri sana bildirir.

tomtom dahili gps kullanabiliyor mu ki? ben kullanmaz diye biliyordum

repredon

Üye
selam arkadasim eger nokia mapsten navi kullanirsan parali tom tomu kullanirsan ekstra gps maus alman icab ediyor ama garmin veya synic navi programi yüklersen nokia kendi gps ini kullana biliyor. radar olayina gelince evet bende duydum varmis ama iyice arastirman lazim

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
evet benim de aynı sorunum var

harun4554

harun4554

Üye
evet abi radar olayini bende duydum.olay n95 de degil.olayi tomtom yapiyor.tomtom icerinde uyarici muzik dosyalari var.birde icn denen dosyaciklar.ilk once tomtom u yuklet.sonra icn ayarlarindan radar lari göster sekmesi isaratle.gosterir.var.dogrusun.ama fazla guvenme tomtoma.ben de alamanyada yasiyorum.:)

ertanyaz

Üye
burda radarla ilgili konu var

Üst Alt