n95 ve N95 8Gb dokunmatik yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz661

yavuz661

Üye
arkadasım konunun baslığını biraz daha acıklayıcı yazsaydın n95 dokunmatık yapılabılr mı gibi mesela ,dokunmatık yapmak deyınce yanlış anlaşılıyo

haltie

haltie

Üye
telefon dokunmatik olurmu ya

minutari

minutari

Üye
İzleyin arkadaşlar, araştırmadan da yorum yapmayın...

murat0068

murat0068

Üye
arkadaşlar olurmu

--------------- Ekleme ---------------

olmayacak seye amin demeyelim lütfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nasıl oluyorsa yapın da görelim arkadaşlar öyle şey olur mu? o donanımsal bir özelliktir..o videolarda gördüğünüz çin malı olmasın..

murathan_04

Üye
arkadaşlar bende n95 var hack programları ve videolu anlatımı var ama nasıl yükleniy bilmiyorum bütün versiyonlar içn gecerli kendım denedım n95 te ne sertifika sorunu var nede süresi geçmiş sertifika sorunu paylaşmak istiyorum

musti7777777

Üye
:ağlarım::hmmmn95 8gb telofonu güncellemeyin kafanızı agrırmayın.kardesler vV30.0.015 bu versiyonu yüklemeye sakın sonra çalışmayın çünki yükleyince tel otamatik olarak ingilizce diline geçiyor benim başıma geldi ve türkçe yapabilmek için tam bir hafta araştırmadan geçtim sonundada türkçe yaptım. zaten güncelleme yapıncada pek fark olmuyo sürekli sertifika hatası veriyo gerçi ben bununda üstesinden geldim ama ,yani siz sizolun tekrar tekrar ugraşmayın bunları kesinlikle dikkate alın kardeslerim​

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
dokunmatik olması için telefona donanım ve ekran camı dokunmatiği eklenmesi lasım

furoş

Üye
arkadaşlar sertifikayi önlemek için programı yüklemeden önce tarihi 1 yıl geri alıyorsunuz snra yüklyrsnz we tarihi deiştryrsun snra çalışyor :D

renault megane

Üye
tesekürler

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Saçma oLmuş Konu .

volkan3434

Üye
ewet var ben n95 kullanıorum telefonun versiyonu 11.oo dan son versiyon olan 31.00 yukledikten sonra ekran yan yatınca kendi donmeye basladi

sendercan

Üye
Sertifika hatası için telefonun tarihini 1 yıl geriye alıp mesela 01.01.2008 gibi yaparsan sorunu çözersin arkadaşım. Programı yükledikten sonra tarihini düzeltebilirsin.

ta2mix

Üye
videoda klavyeyi tutan el görünmüyor adam iyi işletmiş milleti:ehe

mervannnn

Üye
cer.opda.cn :box

Emre Malkoç

Üye
nokianın sitesinden veya telefonu aldığın bayiden n95ine yeni sürümü yüklettir. ekran özelliklerinde yeni bir seçenek var onu onayla n95ini yan çevirince kendiliğinden yan yatar ekranı güzel bir düşünce :D

mığto1

mığto1

Üye
saçma bence çok saçma

cepseko

Üye
kardeş başından beri m illet sana donanımsal bi şi diyor sen ise hala dokunmatikten söz ediyorsun kendim teknikçiyim öyle ibşi mümkün deil bide arkadasa stendup çu oldi,yorsun adam ne güzel espiri yapmış zoruna gitmesin bence sen miletlen kafa buluyon :S illada n95 dokunmatik istiyorsan 100 tlye n95 çin malı al bitane ;)

--------------- Ekleme ---------------

kardeş başından beri m illet sana donanımsal bi şi diyor sen ise hala dokunmatikten söz ediyorsun kendim teknikçiyim öyle ibşi mümkün deil bide arkadasa stendup çu oldi,yorsun adam ne güzel espiri yapmış zoruna gitmesin bence sen miletlen kafa buluyon :S illada n95 dokunmatik istiyorsan 100 tlye n95 çin malı al bitane ;)

Üst Alt