n95 ve N95 8Gb dokunmatik yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
n95 ve N95 8Gb dokunmatik yapmak
Arkadaşlar N95 veya N95 8GB dokunmatik yapan bir proğram varmı ??? Yani böyleb bir şansımız varmı?BEn dokunmatik olmasada telefonu sağa sola çevirince kullanabilen bir proğram buldum ama sertifika hatası diyor.Anlamadım gitti! Şöyle bizi yormadan böle bir proğram bulan arkadaşım lütfen buraya eklesin:İyi Günler.

• Beğen
Tepkiler: AVCI_61_1, weyselow, bluered10 ve 7 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Dokunmatik ekran donanımsal özelliklerle alakalı bir durum, dokunmatik kullanmak olmuyor programla.

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Nokmate birde rockn scrool diye iki proğram var.AMa bi türlü sertifika belasını aşamadım.Biri ban yardım etsin çıldıracam.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Program İle Olabilecek Birşey Deil. Sadece Ekran Yani Donanımsal Bir Araç.

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Yok zaten ben sadece tuş kullanmak istemiyorum.yazdığınız gibi donanımsal bişey olduğunun farkındayım nokmate ve rockn scrool proğramlarını yükleyemiyorum sorun bu.

CooL'n'Quiet

Üye
hatta bi program var yukleyince telefon 5cm küçülüyo
yeni versiyonu yapılacakmıs 20 gram hafiflyecekmiş alet :|

• Beğen
Tepkiler: ahmet 14
ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
arakadaşım baya komiksin sen !istersen bi stand-up falan yap.Biz adam gibi bi soru sorduk ama cevap verme yeteneği kısıtlı adamlar var.Hafifliyo falan !Çok çocuksu :ehe :kop:

damojna

Üye
nokia n95 V30.0.015 versiyonu çıktı nokianın veb sitesinden yükle o dediğin rotete özelliği yeni versiyonun içinde, sertfikaya gerek yok.

ilker56

Üye
nokia n95 V30.0.015 versiyonu çıktı nokianın veb sitesinden yükle o dediğin rotete özelliği yeni versiyonun içinde, sertfikaya gerek yok.
bu versiyon hakkında biraz bilgilendirirmisin ne gibi değişiklikler var.

guest1212

guest1212

Üye
Yeni versiyondaki değişiklikler:

* Ekran artık otomatik olarak dönüyor, (Auto Screen Rotation)
* Nokia Maps 2.0 yüklü geliyor
* Nokia Search 4.0 yüklü geliyor
* Share Online 3.0 yüklü geliyor

-- Yeni özellikler

-- fll N-Gage (N-gage son versiyon)
-- Nokia Search 4.0 Google eklentisi ile
-- Share on Ovi (Share Online 3.0)
-- Enablers for "Comes With Music"
-- Mosh & Ovi yer imleri Tarayıcıya eklendi

-- Değişmeler/Düzenlemeler
-- İndir! uygulaması güncellendi(v 3.1.50)
-- Başlangıç uygulamalarında düzenleme
-- Müzik oynatıcı güncellendi
-- Flashlite güncellendi

-- WLAN enerji kullanımı azaltıldı
-- VOip'te düzenlemeler
-- Genel hata düzeltmeleri

emege saygı bir teşekkürü az görmeyin:)

AHMET2525

AHMET2525

Üye
neuvex adlı yazılım grubu bir donanımla bunu yaptılar youtubeda neuvex yada neunoi yazarsanız bişeler bulabilirsiniz

tamircim

tamircim

Üye
imei numarasını gönderelim'de hadi yalnış ellere geçerse tlf'dan oluruz mağazallah

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadasım bu sıtede bu rütbeye kadar gelmıssın fakat sana hıc yakıstıramadım bu lafını biz diger yenı arkadaslarımıza yardım ıcın buradayız degılmı senı gercekten kınıyorum çok komık bir esprı aslında ama yerıne gore diger arkadasımız ciddi bir olaydan bagsedıyor gercı arkadasada bır cvp yazıyım kardesım bende youtube da gordum adam n95 i dokunmatık olarak kullanıyordu sensoru sayesınde olabılecek bır sey aslında hattta programınıda goterıodu rotateme yide arkadasımız sana sertıfıkalandırsın yada yenı versıoda zaten bu yad donme olayı otamatık olarak mevcut secım senın bys

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Sağol ELEKTRONIC kardeşim.Valla işte adamlar bizi böyle dalgaya alıyorlar ama senin gibi arkadaşlar olduğu sürece sırtımız yere gelmez.Yorumun için çok teşekkürler! Ben sadece olabilecek bir eklenti hakkında soru surdum arkadaşlara ve bence istense gerçektende olabilecek bişey derim ben!

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Al işte bi tane daha!! Bunlar sadece foruma geyik yapmaya giriyor.adamların başka işi yok abuk abuk yazıyor buraya.(Çok iyiymiş bu falan.) Arkadaşım oyun oynayacaksanız oyun siteleri var tavsiye ederim bizi burda meşgul etmeyin.

CeMayk

Üye
Dokunmatik ekran donanımsal özellik bu donanım n95te yok; fakat yazılım güncellemesi yaparsanız ekran çevirme gibi derdiniz olmaz tel ne yöne ekran o yönde n95i çok seviyorum.....!

e_korn

e_korn

Üye
Dokunmatik ekran görüntüleri sahte arkadaşlar hatta bilirsiniz x-ray diye bir pro var sahtenin önde gideniydi. Ama şu var 6630 bile kalem destekliydi ve bildiğim kadarıyla nokia çoğu telefonun ekranını bu teknolojiyle üretti. Yani bence o görüntüler sahte çünkü öyle olmasaydı şu saate kadar mutlaka çıkardı. Görüntüler sahte, ama imkansız değil...

dj-erzan

Üye
kardeşim yükleyecegin program sertikifa hatası veriyosa..
sende telefonun tarihini çok eski zamanlara al bide öyle dene bakalım..:oke:

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Sonuçta anladıkki bu dokunmatik yapma işi imkansız arkadaşlar.Boşuna hayal kurmaya gerek yok.ancak telefon çevirince yönü değişiyor.ama n95 veya N95 8GB dokunmatik olsaymış zaten mükemmel iyice muhteşem olurmuş.

Üst Alt