konudaki anLatım fazLasıyLa yeterLi iken yardım istediniz msnden yardım ettim .. haLen daha yapamadınız , oruçLu oruçLu sizin için uğraşıyorum .. kaLkıp bikaç Laf saydınız yaptığınız TERBİYESİZLİĞİN haLen mi farkında değiLsiniz ..
1 tane art niyet bütün iyi niyetLi insanLarı da etkiLedi şimdi , kimseye yardım yok OKU , ANLA !
Tek kelime ile anlatım budur.işte ben bunu istiyordum moderatör bey ve uyguladım ilk seferde yaptım gayette başarılı ve basit bir işlem oldu.demek istediğim yardımın başlığını söyliyeceğimize konunun bizzat kendisine yöneltmek herzaman içind daha mantıklıdır.ve sonuçta ortadadır.tekrardan teşekürler moderatör.
dostum senden bi ricam olacak bir haftadır n95 8 gb ımı hacklemek için uğraşıyorum bir türlü secman yada hellocarbide kesinlikle sertifikalı yada normal tele yüklenmiyor bunun sebebini arştırdım bulamadım tek bir düşüncem var benim tel yurtdışından gelme arkasındaki product code benim yüklediğim gibi değil navifirmden o koda ait datayı bulup yüklesem tel ingilizce falan olur sonra çeviremem diye korkuyorum bana bi akıl ver gözünü seveyim