N95 uydu sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
N95 uydu sorunu
n95 te araclar gps verisi uyduları göster diyorum 3 tane uydu buluyor ama yanındaki kutuların içi bos
garmine giriyorum 1 diş kırmızı yanıyor nokiamaps acıyorum 1 dişin hiç 2 ye cıktıgını görmedim fakat gps verisini actıgımda 3 uydu buluyor yanındaki kutular dolu oluncamı uydu cekmiş olur bunu biri acıklayabilirmi..

mehmet4510

Üye
N95 uydu sinyali az ise telefonun en altdaki kapağını aç tuş takımını cıkardığında 2 adet vida var onları cıkart ve o kapakda uyduyu bulan anten var ve antene temas eden kapaga yapışık antenin devamı var onları kontrol et tekrar dene benim açık alanda 5 tırnak çekiyor.

scorpion11

scorpion11

Üye
evin içindeysen uyduları bulmaz.açık alanda olman gerekiyor(balkon falan).ve telefonun gps'ini açtığında telefonu 45 derecelik açıyla tut. 5 tane uydu bulması lazım..haaa birde kapalı havalarda da uyduları bulamaz..

kenanizmir

kenanizmir

Üye
valla kardeş her türlü havada denedim fakat bir türlü uydu bulmadı ve her açıda denedim ya apartmanın çatısında denedim yine yok

TopFury

TopFury

Üye
N95 WiFi'de de GPS'de de ne yazık ki çekim gücü olarak zayıf kalıyor.
Bu yeteneklere sahip ilk cihazlardan olduğu için kendisi acemi kalıyor biraz...

mrt42

Üye
slm arkadaslar bende garmin
kullanıyorum ama hiç sorun yok
turkiyenin her yerinde kullanıyorum
yalnız kapalı alanlarda cekmeyebilir

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
bende NDRİVE kullanıyorum 1 dakika cekmeden konum buluyo heralde telefonunda bi problem var servise falan götür bence..

tapdk

tapdk

Üye
arkadaslar ılk baglantı uzun surer 5 ıla 10 dk 45 derecelık acı ıle acık alanda bekleyın 5 uydu gorunur ama 3 tanesının tam olarak dolu oluncaya kadar hareketsız kalın uydu baglandıgında yerınızı belırler. sonrakı acılıslarda 1 dk. ıcınde baglanırsınız puf nokta ılk baglantıda. kolay gelsın

mehmet4510

Üye
ben n95 telefonumun gps antenini modifiye yaptım. açık alanda 13 adet uydu görüyor 3 tanesine bağlanması yetiyor. şehir içlerinde bile kolay kolay bağlantı kopmuyor. maxsi cepte arat n95 modifiye diye bulursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt