N95 (Tv out) yardım arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

eSTaLavrA

Üye
    Konu Sahibi
N95 (Tv out) yardım arkadaslar
televızyonda video audio girisleri yok ama receiver ın var kırmızı beyaz sarı hepsını dogru yere takıyorum ama bır turlu yapamadım.Kabloyu telefona taktıgımda kulaklık olarak algılıyo tv cıkısı olarak göremedı.Receiver uzerınden bu baglantıyı yapabılırmıyım bilgisi olan var mı arkadaslar.Ya da sız baglantıyı nasıl kurdunuz neler yaptınız bı anlatırsanız cok sevınırım.Simdiden tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: cimobmlu_53

buki09

buki09

Üye
öncelikle ayarlar/genel/donamın/tv çıkışı varsayılan yap.daha sonra kabloları tv deki sacrt girşine takıcaksın ama onun için bi aparat var elektronikçilerde bulursun.bağlantıyı yaptığın zaman sorunun hallolur sanırım.bende daha denemedim ama böyle olduğunu düşünüyorum...bi dene olursa yazarsın....

eSTaLavrA

Üye
    Konu Sahibi
receiver vasıtasıyla olmaz dıyorsun yanı.ayarlardan varsayılan yapmıstım zaten ama scart gırısten denemedım onu deneyım olursa yazarım buraya.tesekkurler

buki09

buki09

Üye
receiver vasıtasıyla olmaz dıyorsun yanı.ayarlardan varsayılan yapmıstım zaten ama scart gırısten denemedım onu deneyım olursa yazarım buraya.tesekkurler

o kablolar sacrt için yapilmıştır zaten.dene kesin olucaktır.

guest1212

guest1212

Üye
arkadaşım senin yaptığın şey receivera dvd veya vcd bağlamaya çalışıp tvden görüntü almaya benzemiş olurmu ole tv ye takacaksın o renkli kabloları bi scart girişi al elektronikcilerden kullan:D:D:D

eSTaLavrA

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım senin yaptığın şey receivera dvd veya vcd bağlamaya çalışıp tvden görüntü almaya benzemiş olurmu ole tv ye takacaksın o renkli kabloları bi scart girişi al elektronikcilerden kullan:D:D:D

sımdı anladım ne yaptıgımı tesekkurler :ehe

Furkan96

Furkan96

Üye
Bencede:D:D:D:D:D_:D:D:D:D:D_:D:D:D:D:D

xxnusxx

Üye
slm arkadaşlar ben bir nokia n95 aldım ama tv ile bağlantı kuramıyorum ara kablo aldım ama olmuyor sarı kırmızı beyaz telefoncudan aldım olur dedi ama olmuyor taktığım zaman donanım desteklenmiyor diyor birde inteneteki baktığım kabloyla bunun arasından çok fark var normal sesi veriyor ses sistemini taktığımda sesi veriyor ama görüntü yok yanlız scartan takmıyorum tvinin sarı kırmız beyaz sketleri var ordan denedim olmadı bana bu konuda yardımcı olursanız yada orjinal kablo almam gerekiyormu

kaan0

kaan0

Üye
kablo orjinal değilse daha nerde sorun arıyosun orjinal al adam seni kandırmış...

omer1230

omer1230

Üye
n95 bağlanıyo ama programlada bağlanabilir ben kullanmadığım için bilmiyorum gerçi ama öyle oluuyor sanırım

emekarizma

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

MrBlackDeath

Üye
arkadaşlar benim n95 degşik bi tip varda ama n95 tv girişi nerde bulamıom

SilentOne

SilentOne

Üye
kulaklık taktıqın yerde bu arada bnde 5800da denmedim tv ye baqlamayı

tlgsyl

Üye
arklar 2 gun once tv kablosu aldım telefonum 6500 slide telefonu tv ye taktıgımda muzik veya video actıgım ses war goruntu yok fotograf actıgım zamanda içerik tvde gosteriliyor dio ama tvde goruntu yok yardımcı olrsanz cok sewınırım..

bygokhan

bygokhan

Üye

tos to scart buna takip tv ye baglayin tv den de ext yada av tuşuna basin.

----------Eklendi @ 21:59:28 ---------- Yazıldı @ 21:59:05 ----------

[ımg]http://www.hepsianten.com/images/scart2.jpg[/ımg]
tos to scart buna takip tv ye baglayin tv den de ext yada av tuşuna basin.

5 tl

Takipçi Satın Al

Üst Alt