n95 telefonumda hackleme ve hellocarbider sorunu yardım lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baronofnights

baronofnights

Üye
    Konu Sahibi
n95 telefonumda hackleme ve hellocarbider sorunu yardım lutfen
slm arkadaslar benım telefonumda sertıfıkalama sorunum var cozemiyorum Hellocarbider yükluyorum;ama menu1 i secıyorum o anda program kendılıgınden kapanıyor delı olcam telefonumun versıyonu v31.0 .017 biri bana yardımcı olabılırmı neden program kendılıgınden kapanır ve telefonumu nasıl hackleyebılırım

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Evet dostum...Ben de aynı versiyonu kullanıyorum...Ama o yollarla telefonu hacklemek şuan için olmuyor...Sadece sertifika alarak hackleme işlemi var...Bu yöntem için forumda birçok konu mevcut...Kolay gelsin...

baronofnights

baronofnights

Üye
    Konu Sahibi
Evet dostum...Ben de aynı versiyonu kullanıyorum...Ama o yollarla telefonu hacklemek şuan için olmuyor...Sadece sertifika alarak hackleme işlemi var...Bu yöntem için forumda birçok konu mevcut...Kolay gelsin...
yardımın için sagol

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet bu versiyonda hackleme olayı maalesef çözülemedi.eğer bir önceki versiyona dömek istersen sana önerebileceğim program burada program ve nasıl kullanılacağıda anlatılmıştır.

baronofnights

baronofnights

Üye
    Konu Sahibi
Evet bu versiyonda hackleme olayı maalesef çözülemedi.eğer bir önceki versiyona dömek istersen sana önerebileceğim program burada program ve nasıl kullanılacağıda anlatılmıştır.
cok tesekkurler hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt