emrekafa
Üye
Yardım 5800 sertifika ( hackleme)
1. Olay
Şimdi bütün Hacklerde IMEI numarası istiyor bir defa buradan şüphelendim.
Bunu istiyen çoğu siteler ÇİN sitesi ve bazılarıda Çinliler Yaptıkları kaçak Telefonlarda ( bilirsiniz çin malı N95 vb. teller vardır) bu IMEI yı kullanıyorlarmış
Açıkcası bunun doğruluk derecesini bilmiyorum ama bir kere kurt düştü gelde uygula bu yolu içim rahat etmiyor...
2. Olay
Birde bu IMEI nın dışında Garantisi Devre Dışı kalıyor gibi yorumlar da var 1. Olay daki gibi bununda Doğruluk Derecesini Bilmiyorum.
Gerçekten Telefonu hacklediğimizde Telefonun Garantisi Devre Dışımı Kalıyor.
Bu arada bildiğiniz gibi IMEI kodu ile servise(Garantiye) götürebiliyoruz yani bu yüzdende korkuyorum..
3.Olay
Birde programı Hackleme Yöntemi var ama bunda da IMEI numarasını gine istiyor
bu hackelemyı felna arastırıken bu nu gordum
bir site de bir kullanıcı bunları yazmıs ve bu arkadasa cevap veren olmamıs benimde içime bi bit yeniği düşürdü
yardım
U bu sertifkalama felan güvenlimi bu arkadasın dedıklerı mumkubnmu??
Daha dün Aldım 5800 Xmyi
daha yeni yken bir sorun cıkmasın
ona gore yapıcam bu sertifkalamyı flean
Şimdi bütün Hacklerde IMEI numarası istiyor bir defa buradan şüphelendim.
Bunu istiyen çoğu siteler ÇİN sitesi ve bazılarıda Çinliler Yaptıkları kaçak Telefonlarda ( bilirsiniz çin malı N95 vb. teller vardır) bu IMEI yı kullanıyorlarmış
Açıkcası bunun doğruluk derecesini bilmiyorum ama bir kere kurt düştü gelde uygula bu yolu içim rahat etmiyor...
2. Olay
Birde bu IMEI nın dışında Garantisi Devre Dışı kalıyor gibi yorumlar da var 1. Olay daki gibi bununda Doğruluk Derecesini Bilmiyorum.
Gerçekten Telefonu hacklediğimizde Telefonun Garantisi Devre Dışımı Kalıyor.
Bu arada bildiğiniz gibi IMEI kodu ile servise(Garantiye) götürebiliyoruz yani bu yüzdende korkuyorum..
3.Olay
Birde programı Hackleme Yöntemi var ama bunda da IMEI numarasını gine istiyor
bu hackelemyı felna arastırıken bu nu gordum
bir site de bir kullanıcı bunları yazmıs ve bu arkadasa cevap veren olmamıs benimde içime bi bit yeniği düşürdü
yardım
U bu sertifkalama felan güvenlimi bu arkadasın dedıklerı mumkubnmu??Daha dün Aldım 5800 Xmyi
daha yeni yken bir sorun cıkmasın
ona gore yapıcam bu sertifkalamyı flean