Yardım 5800 sertifika ( hackleme)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrekafa

Üye
    Konu Sahibi
Yardım 5800 sertifika ( hackleme)
1. Olay

Şimdi bütün Hacklerde IMEI numarası istiyor bir defa buradan şüphelendim.
Bunu istiyen çoğu siteler ÇİN sitesi ve bazılarıda Çinliler Yaptıkları kaçak Telefonlarda ( bilirsiniz çin malı N95 vb. teller vardır) bu IMEI yı kullanıyorlarmış
Açıkcası bunun doğruluk derecesini bilmiyorum ama bir kere kurt düştü gelde uygula bu yolu içim rahat etmiyor...

2. Olay

Birde bu IMEI nın dışında Garantisi Devre Dışı kalıyor gibi yorumlar da var 1. Olay daki gibi bununda Doğruluk Derecesini Bilmiyorum.
Gerçekten Telefonu hacklediğimizde Telefonun Garantisi Devre Dışımı Kalıyor.
Bu arada bildiğiniz gibi IMEI kodu ile servise(Garantiye) götürebiliyoruz yani bu yüzdende korkuyorum..

3.Olay

Birde programı Hackleme Yöntemi var ama bunda da IMEI numarasını gine istiyor

bu hackelemyı felna arastırıken bu nu gordum

bir site de bir kullanıcı bunları yazmıs ve bu arkadasa cevap veren olmamıs benimde içime bi bit yeniği düşürdü :( yardım:(U bu sertifkalama felan güvenlimi bu arkadasın dedıklerı mumkubnmu??

Daha dün Aldım 5800 Xmyi:) daha yeni yken bir sorun cıkmasın :( ona gore yapıcam bu sertifkalamyı flean

metem11

metem11

Üye
yaw bende bilmiyorum..bu hackleme ne işe yarıyor ki.? onu bile bilmiyorum ben.sistem modifikasyon bölümünde ve uygulama bölümünde gördümtlf u hackle,sonra programı kur..bune yaw :S normalde çalıştırmıyor mu.???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt