n95 te wireless şifresi kırmak?

Sponsorlu Bağlantılar

eren6523

eren6523

Üye
keşke olsada kırsak girsek ama olması imkansız gibi duruyor

çağdaş001

Üye
pardon biri benle dalgamı geçti dalga geçen arkadaşa söyleyeceğim var versin ıp numarasıyla mac adresini baksın bakalım birdaha internete girebiliyomu modeminin -ni kullanıcı adıyla birlikte değiştiririm bana inanmıyosan ver ıp numaranı ve mac adresini (şimdi sorcan mac adresi ne diye yaa bak bilmiyosun konuşma)
kullandığım programlar şunlar

CMD
NETSTUMBER
AIO WİRELESS HACK TOOLS
AİR -
MAC IP CONFIG
MAC ADRESS SEARCH
IP SEARCH

yukarıda isimlerini yazdığım programları öyle MSN PROGRAMI gibi kullanamazsın CMD KOMUTLARINI EZBERLEMEN LAZIM mac adres nedir nasıl bulunur
ıp numarasından pc nin yeri nasıl bulunur(uydu üzerinden gösterilişi nasıl yapılır) netstumber de wireless ağın uzaklığı nekadar sinyal gücü kaç desibel modem kaç metre uzaklıkta bunları yapabilirmisin ama bunlar daha başlangıç dediklerimi iyi anla benle sakın dalga geçme yoksa senin damarındaki kanınla boğarım anladınmı beni..!!
ne varki bunları herkes yapıyor sadece benim bildiğim 100lerce kişi var bunları yapan.
cmd yi program adı olarak vermişsin ama o her windowsta var.ipsearch sıradan bi ıpbulma programı
bunun gibi binlerce ıp bulma programı var.Ayrıca ıp bulmak program gerektirmez cmd komutlarındanda bulabilirsin hadi cmd komutlarını biliyorsan bul bakalım ıp uydudan ıp yerini tespit etme ne varki bunun için çeşitli programlar var sende eminim onu kullanıyorsun.
programsızyer tespiti yapmak her baba yiğidin harcı değil.eğer hackersan ortalıkta hackerım diye gezmessin hacker olduğunu kimse bilmez. ama sende tam tersi. eğer kendine bukadar güveniyorsan
özel mesaj at veya [email protected]
gel kapışalım:sn:

--------------- Ekleme ---------------

senin dediklerinde ne varki onları herkes yapar.sadece benim bildiğim 100lerce kişi var.
cmd program adı vermişsin ama cmd her windows ta var.
ıp bulma ne varki.
programa gerek yok ıp bulmak için cmd den bulursun hatta bağlanırsın hani cmd komutlarını biliyordun uydudan yer tespit etmek hariç diğerlerinin hepsi cmd den komutlarla yapılır.
ayrıca yer tespiti yapmak için birçok program vardır eminim sende onları kullanıyorsun
programsız yer tespiti yapmak ta her baba yiğidin harcı değil. :nono:

mhmtylmz38

Üye
pardon biri benle dalgamı geçti dalga geçen arkadaşa söyleyeceğim var versin ıp numarasıyla mac adresini baksın bakalım birdaha internete girebiliyomu modeminin koduni kullanıcı adıyla birlikte değiştiririm bana inanmıyosan ver ıp numaranı ve mac adresini (şimdi sorcan mac adresi ne diye yaa bak bilmiyosun konuşma)
kullandığım programlar şunlar

CMD
NETSTUMBER
AIO WİRELESS HACK TOOLS
AİR
MAC IP CONFIG
MAC ADRESS SEARCH
IP SEARCH

yukarıda isimlerini yazdığım programları öyle MSN PROGRAMI gibi kullanamazsın CMD KOMUTLARINI EZBERLEMEN LAZIM mac adres nedir nasıl bulunur
ıp numarasından pc nin yeri nasıl bulunur(uydu üzerinden gösterilişi nasıl yapılır) netstumber de wireless ağın uzaklığı nekadar sinyal gücü kaç desibel modem kaç metre uzaklıkta bunları yapabilirmisin ama bunlar daha başlangıç dediklerimi iyi anla benle sakın dalga geçme yoksa senin damarındaki kanınla boğarım anladınmı beni..!!
:P: abı nıe bukadar sınırlısın bı anlam veremedım . sevınmen lazım okadar arac gerec programdan ıyı anlıyomusun :D

saftuccar

Üye
net stumbler ile mac adresini alıp air dump ile capture edip air ***** ile kırabilirsiniz ama bunun için pda lazım maalesef windows oldukça symbian üvey evlat olmaya devam edecek bu sanırım tartışmaya son verir..:aman2:

mehmet2112

mehmet2112

Üye
:)))))))99

ediesel

Üye
Arkadaşlar şu konuyu kaldırın artık yaw hakkattende çok saçma konuşuyorsunuz ne pda ne symbian ne cep telefonu şu an piyasada bulunan aletlerin (mobil aletler) hiçbirisi bu işi YA PA MAZ.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bilgisayarda bile bunu yapmak çok zorken sen telefona gore zor bulursun benden demesi ;)

ersinceran

ersinceran

Üye
Bulana helal olsun :)

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
ahhhhh bi bulsalar :)))eğlence o zaman başlar

AKREP7889

Üye
:nono:arkadaşlar sitenin yenisiyim bende nokıa n95 8g var ama çin malı bunda wirless var ama off on olmuyor neden oldugunu bilen varmı bana yardımcı olabilecek .:oke:

rotasizkaptan9

Üye
backtrack proğramını n95 te çalışır hale getirirsen ozaman telefonda başkalarının wrellles şifresinide kırabilirsin.

xxkerimxx

Üye
olm hacker olduunuzu mu zannedionuz siz :D cok komiksiniz arkadasım hacker dediin ole sağdan soldan bulduuu programlarla işini goren deil oturup kafa yorum kırmak için programm yazmaktır tıpki esi eses gibi siz bole ancak yazıda hava atarsınız n95 e gelince kırmak için program var gormustum bi sitede ama cok uzun suruyor 22 saatte flan ancak kırabiliyordu yani ole yazıodu denemeye üşendim ben ara bulursun site super ama hava atmaya gelince karizmasını ciziyosunuyz sitenin

hcghasancan

Üye
abi bırakıp gidin yha bu şifreleri kırabilecek n95 deil hiç b mobil cihaz yok.pcden wep kırrsıncok zor deil ama wpa benim harcım deilshsen amabide mac filtrelemesi varsa bu sitede onu kıran olcaı zannetmiorm

sinan_290x

sinan_290x

Üye
ne bu ya. küçük çocuk bile ip bulmasını bu programları bilir. gelin c de yazayım virüsü basayım artistlik taslayanların bilgisayarına. fazla söze gerek yokk. hackermış zuahahahah

lenovo

lenovo

Üye
yav arkadaşlar ben bilgisayar da da kırmaya razıyım.şu iş nasıl oluyor bir [email protected]

flexi4242

Üye
bide benim pcye dalsana dalabiliosan:D:D

futbol123

futbol123

Üye
wifi şifresini kıramassın

haktan741

Üye
benim arkadaşımda n 95 var yurtdışından geldi tüm wireless şifrelerini kırması 10 sn sürmüyor kablosuz bağlantı olan her yerde internete girebiliyor

djoz-

djoz-

Üye
Hırsızlıktır bu..
Adam şifre koymamışsa gir, koymuşsa bırak.. Bu kadar basit..

Üst Alt