pardon biri benle dalgamı geçti dalga geçen arkadaşa söyleyeceğim var versin ıp numarasıyla mac adresini baksın bakalım birdaha internete girebiliyomu modeminin -ni kullanıcı adıyla birlikte değiştiririm bana inanmıyosan ver ıp numaranı ve mac adresini (şimdi sorcan mac adresi ne diye yaa bak bilmiyosun konuşma)
kullandığım programlar şunlar
CMD
NETSTUMBER
AIO WİRELESS HACK TOOLS
AİR -
MAC IP CONFIG
MAC ADRESS SEARCH
IP SEARCH
yukarıda isimlerini yazdığım programları öyle MSN PROGRAMI gibi kullanamazsın CMD KOMUTLARINI EZBERLEMEN LAZIM mac adres nedir nasıl bulunur
ıp numarasından pc nin yeri nasıl bulunur(uydu üzerinden gösterilişi nasıl yapılır) netstumber de wireless ağın uzaklığı nekadar sinyal gücü kaç desibel modem kaç metre uzaklıkta bunları yapabilirmisin ama bunlar daha başlangıç dediklerimi iyi anla benle sakın dalga geçme yoksa senin damarındaki kanınla boğarım anladınmı beni..!!
ne varki bunları herkes yapıyor sadece benim bildiğim 100lerce kişi var bunları yapan.
cmd yi program adı olarak vermişsin ama o her windowsta var.ipsearch sıradan bi ıpbulma programı
bunun gibi binlerce ıp bulma programı var.Ayrıca ıp bulmak program gerektirmez cmd komutlarındanda bulabilirsin hadi cmd komutlarını biliyorsan bul bakalım ıp uydudan ıp yerini tespit etme ne varki bunun için çeşitli programlar var sende eminim onu kullanıyorsun.
programsızyer tespiti yapmak her baba yiğidin harcı değil.eğer hackersan ortalıkta hackerım diye gezmessin hacker olduğunu kimse bilmez. ama sende tam tersi. eğer kendine bukadar güveniyorsan
özel mesaj at veya
[email protected]
gel kapışalım

n:
--------------- Ekleme ---------------
senin dediklerinde ne varki onları herkes yapar.sadece benim bildiğim 100lerce kişi var.
cmd program adı vermişsin ama cmd her windows ta var.
ıp bulma ne varki.
programa gerek yok ıp bulmak için cmd den bulursun hatta bağlanırsın hani cmd komutlarını biliyordun uydudan yer tespit etmek hariç diğerlerinin hepsi cmd den komutlarla yapılır.
ayrıca yer tespiti yapmak için birçok program vardır eminim sende onları kullanıyorsun
programsız yer tespiti yapmak ta her baba yiğidin harcı değil.