n95 te wireless şifresi kırmak?

Sponsorlu Bağlantılar

rey3112

Üye
saéol dostum

KptSyrDft

KptSyrDft

Üye
kardeş bende bi aralarwireless şifresini kırmaya çalıştım ama hüsranla bitti eğer sölediğin gibi kırıyorsan bana yardımcı olabilirmisin gerekli programlar ve kulanımı hakıında

dmork

Üye
[sıze=3]ya adamın kota yokta sınırsız ise [/sıze]

--------------- Ekleme ---------------

:D:D:D:D:D bu arada bişey sorcam 5800 bnm mp4 olarak ceviriyorm nie ses veriyo grntü olmuyo :S ?

muzzip

Üye
Mümkündür tabii ki. Nasıl PC ortamında kırılabiliyorsa C-P ortamında da kırılabilir. Bilgisayar konusunda mantığa uyan herşey mümkündür, fakat ya uğraşılmıştır herkesten saklanır, ya uğraşılmamıştır, ya da uğraşılmıştır herkesin haberi vardır. Bu kadar basit.

Mesela cep telefonlarının işlemci ve ram gücüne bakarak, WEP kodlarını kırmak kolaydır. Ama WPA daha bir meşakatlidir. WEP malumunuz üzere A'dan F'ye harfler ve 0dan 9a kadar rakamlar içeren 8 haneli kodlara sahiptir. Ama WPA 128bit şifreleme sistemine dahildir.(Umarım yanlış bilmiyorumdur, emin olmamakla birlikte hatam varsa affola)

Bu yüzden BackTrack vs. gibi Wireless ağ şifresi kıran programların Symbian, Android, WM 5,6,7 gibi cep telefonu işletim sistemlerinde çalışmasına daha var. Bildiğim kadarıyla şimdilik böyle bir çalışma yok. Ama yaygınlaştıkça daha hızlanacaktır. Benim düşüncem var ama herkesten saklanıyor. Ben bulsam ben de saklarım. Mantık tamamiyle budur.

umutluyum-

Üye
arkadaşlar karşı pc ye yazılım yüklemeden yada o size izin vermeden girmeniz mümkün degildir lütfen vaktinizi daha iyi amaclara harcayın teşekkürler.

ferenku

Üye
Arkadaşlar kırılması mümkün ama n95 de değil ama çin malı telefonda kırıldığıonı gördüm

alitoruncu

Üye
jhjhjgf

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Hiç bir şey imkansız değildir gençler..

canali1

canali1

Üye
bencede inşallah bulunurda bizler merakımızı giderelim rahatlayalım

turko9999

turko9999

Üye
sadece bilgi vereyim herhangi bi şifreli wireless a bağlan şifre ekranı gelince rastgele 5 karakter yaz sol altta tamam çıkıyorsa bil ki wpa2 dir. 8. sinde geliyorsa bil ki wep tir uğraş belki bulursun.

canali1

canali1

Üye
Bence artık bulunmalı öyle bir program

sefa oğlan

Üye
bana n95 alın

muratsim67

Üye
dostlar sakın kırmayın kimsenin şifresini.. Ben zamanında çok şifre kırdım... Ama eninde sonında yakalanırsın.. Telefondan kırsan bile ip adresi gibi her telefonun adresi vardır... Benim 4 tane mahkemeye milyarlarım gitti mahkeme masraflarına.. Allaha şükür durumumuz iyide kurtardı ailem beni... VAZGEÇİN

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Zaten telefondan hiçbir şekilde kıramazsın.Özellikle de symbian ile.Çünkü bu tür şeyler genellikle linux ile yapılıyor.N900 gibi telefonlar ile büyük ihtimal kırılabilir fakat onlar için de program yazan yok.Android ile de belki olabilir çünkü linux tabanlı.Ama symbian ile hiçbir zaman olmaz bunu unut.Yazan kişi neden N900 gibi onu çok daha az yoracak telefonlar varken symbian eziyeti ile uğraşsın ki?

Style72

Üye
imkansız degil

symbian.forever

symbian.forever

Üye
dostlar sakın kırmayın kimsenin şifresini.. Ben zamanında çok şifre kırdım... Ama eninde sonında yakalanırsın.. Telefondan kırsan bile ip adresi gibi her telefonun adresi vardır... Benim 4 tane mahkemeye milyarlarım gitti mahkeme masraflarına.. Allaha şükür durumumuz iyide kurtardı ailem beni... VAZGEÇİN

Geçmiş olsun.

dgrszz

dgrszz

Üye
sayın zx6r benim cizmelerimi giydirme yumurtacı duzgun konus arkadaslarınla

sevdimki

Üye
forumda ne kadar çok hacker varmış. Ikide bir kuramıyorum sertifika hatası veriyor diyenler aynı hackerler değil miydi? Büyüksünüz baba. Bilgisayarıma girmek için hem ip hem mac adresini istiyorsun. Bu gerçekten komik. Dalga geçilesi adamsın

tusubasa

Üye
ben şifre kırmıyorum gidip şifreyi istyom diyom ki komşi şifreyi werirmisiniz bende telefondan gircem komşide werdi dediki nasıl olsa sınırsız istediniz kadar girebilirsiniz 17 yaşındaki bi kızdan wlan şifresin aldım şimdi evimde internet keyfi bence kırmak yerine istemek daha mantıklı

yunus4554

yunus4554

Üye
ben şifre kırmıyorum gidip şifreyi istyom diyom ki komşi şifreyi werirmisiniz bende telefondan gircem komşide werdi dediki nasıl olsa sınırsız istediniz kadar girebilirsiniz 17 yaşındaki bi kızdan wlan şifresin aldım şimdi evimde internet keyfi bence kırmak yerine istemek daha mantıklı

oha abi 2008 konusunu hortlattin ya sana ne diyim. :D

Üst Alt