N95 te WiFi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o-lan

o-lan

Üye
    Konu Sahibi
N95 te WiFi sorunu
arkadaşlar forumu çok beğendim ve hemen üye oldum.ilk konumu açıyorum :)
öncelikle herkese merhaba :yuru
telim n95 düz...
telden şifreli wifiye girmeye çalışınca tel kapanıp açılıyo,şif resiz wifiye girince bağlanıyo fakat adres yazdığımda ''ağ geçidi cevap vermiyor'' hatası veriyo. :@
güncelledim,başka tarayıcılardan (opera) denedim,bikaç modemde denedim fakat sorun çözülmedi...lütfen bi yardım :mahcup:

aslanyurekli

Üye
Evet bu sorun bende de var bir türlü çözemedim bilen birisi vardır muhtemelen.

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bunun tek bi yolu var oda format eğer oda olmadı teli yazılım güncellmesi yapın ama format işe yarayacaktr

ardaaga

Üye
telefona format at olmazsa versiyon yükselt olmazsa bir servise götür birde telefonun bağlantı ayarlarıyla uğrastınmı birseyi değistirdiysen ağgeçidi izin vermiyor uyarısını ondan alıyorsundur

o-lan

o-lan

Üye
    Konu Sahibi
hocam teli yeni güncelledim zaten...son versiyon yüklü.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim şifreyi doğru girdiğinden emin misin?..

ardaaga

Üye
ağ geçidi izin vermiyor uyarısını yanlıs bir bağlantı seçtiğinde alırsın bağlanmaya çalıstın internet sifrelemeyi telefonun desteklemiyor olabilir

o-lan

o-lan

Üye
    Konu Sahibi
şif resiz ağ a girince bağlanıyo fakat adres yazdığımda ''ağ geçidi cevap vermiyor'' hatası veriyo.
şifreliye girince şifre yadıktan sonra ekran kararıyo ve tel yeniden açılıyo...
doğru ağa girdiğime eminim.başka modemlerdede denedim.aynı sorun.

o-lan

o-lan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yokmu yardımcı olacak

ufukkocael

Üye
merhaba arkadaşım web ayarlar seceneğinden varsayılan kodlama = otomatik olması gerekiyor
onun dışında ağ gecidi hatasını birde genel ayarlar sekmesinden bağlantıya gir erişim noktaları ve vpn erişim noktalarının otomatık olması gerekiyor birde kablosus lan sekmasinde uygunluğu göster asla olacak şekilde ayarla veya fabrika ayarlarına geri dön bende işe yarıdı belki sanada yardımcı olur.

o-lan

o-lan

Üye
    Konu Sahibi
genel ayarlar sekmesinden bağlantıya gir erişim noktaları ve vpn erişim noktalarının otomatık olması gerekiyor

hocam diğerlerini yaptım ama bunu bulamadım.daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim

aslanyurekli

Üye
Benim 5800 ve aynı sorundu bir forumdan nihayet çözdüm.
wlan dan ayarlar, gelişmiş ayarlar ,güç tasarrufunu ->kapalı.
Ayarlar bağlantı, yönetim ayarları , veri araması ->sınırsız
Yaptığım ayarlar bunlar inş. seninde işine yarar denemekte yarar var.

o-lan

o-lan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hocam cvb ve ilginiz için...dediğiniz yöntemleri denedim fakat sonuç alamadım...
fakat bugun bi modemden bağlanmayı başardım fakat çoğu modemden bağlanmaması canımı sıkıyor.otobüste cafe vs yerlerde giremedikten sonra ne işe yarar bu wifi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...