N95 & N73 için N-Gage 2.0 oyunları kurulumu

KIZAMIK8

Üye
telefonum n73 herşeyi yaptım 2000afbc klasöründeki şeyleri bile sildim ama oyunlar hala trial ne yapabilirim arkadşlar

trial deyip devam et oyun full oluyor ama sadece costa rica haritası için başka yerlere gidemiyoruz...

waspor

Üye
ben her şeyi yaptım programı flan her şeyi yükledim ama bi tek şu 2000afbc dosyasını bulamdım ... ne yapabilirm yardım pls

5700 da denenmiştir ve n-gage programı ve oyunları çalıştı
emegi gecen herkese teşekkürler

emeğine sağlık kardeşim. n95 de denedim çalıştı ve sorunsuz oynuyor.

--------------- Ekleme ---------------

n81 iyi bir seçim olur ben aldım kullandım çok karizma ve çok hızlı. n-gage application var fakat oda demo. n-gage.com dan program indirip kurucaksın daha sonra oyunları hafıza kartındaki n-gage klasörünün içine kopyalıcaksın. telefondan n-games i açtığında otomatik taramada oyunları buluyor ve pasifliyor. sen istediğini seçip kurabilirsin.

E65 tede program sorunsuz yüklenio oyunlar kuruluyo ama açılmıyo offf

Creature of Deeps oyunu nu oynarken tel hatsiz olmali yani biri sizi aramamalı veya ıyundan çıkmanız gerekirse oyununiçindeki ayarlardan çıkmanızı tavs ederim

kedisan

Üye
yeni bir kullanıcıyım.sayenizde telefondan maksimum fayda sağlayacağız.teşekkürler

yuhan17

Üye
Arkadaşlar işte buyrun N-Gage 2.0
Full Sürümü olup
N-73
N-95 8GB
N-93'te denenmiştir.
Buyrun Link
Sömürün Ayrıca Bizzat Benim Uploadımdır......

emeğin için çok saol gerçekden ful dımı ))

hooked on cotd oyununda çocuk clippers dediği görevi nerde tamamlıcaz 'far north' falan diyor anlayamadım o kısmı

JoS

Üye
Bastaki oyunlari yüklenmiyor elinde olan paylasabilirmi ???

Bu arada arkadaslar, yeni diger telefonlar icin cikan N-GAGE 2.0 da ayni oyunlari sinirsiz trial yapma yontemi calismiyor.

luupuus

Üye
çok teşekkrler Allah senden razı olsun

a_s_i__

Üye
kaliteli paylaşım parmaklarına sağlık ...

Usta_AsH

Üye
bu konu kapansın ya da güncellensin çünkü first access olayı bitti yani artık n95 liler yasal olarak oynayabiliyor.