N95 mesajlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dygcrn

Üye
    Konu Sahibi
N95 mesajlar
Arkadaşlar merhaba.Taşınırken eski telefonum N95 8gb tı buldum.İlk telefonum ve bende bir yeri var o yüzden saklamıştım :) Neyse sorum şu bu telefon 1 kere format yedi.Şuan içinde 50 den fazla msj yoktur(telefon hafızasında değil mass memory de)Bildiğiniz üzere N95 8 gb modelinde hafıza kartı yok.Bu yüzden hafıza kartı yoluyla geri alma işlemi yapamam.Ben formattan önceki kayıtlı olan mesajları geri getirebilme imkanım var mı onu soruyorum.

Mesajlar benim için çok önemli.Geri getirme yolu var mı?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Öyle bir şeyin varlığı hakkında hiç bir şey duymadım ve az mantık yürüterek düşünürsem geri gelmezler sanırım.

O-Xan

O-Xan

Üye
Öyle bir şeyin varlığı hakkında hiç bir şey duymadım ve az mantık yürüterek düşünürsem geri gelmezler sanırım.

python ve showdelmsg diye program önerenler oldu fakat sertifikaları bittiği için kullanamadım.

- - - Eklendi - - -

X-Plore programı ile C:\Private\1000484b dosyasını bulabilirsen mesajlar buraya kaydoluyor. N95 8GB'ye hafıza kartı girmediği için pek bilmiyorum fakat mesajları hangi hafızaya kaydettiysen o hafızanın Private bölümüne bak. Ama büyük ihtimal formatlanınca gitmiştir.

dygcrn

Üye
    Konu Sahibi
python ve showdelmsg diye program önerenler oldu fakat sertifikaları bittiği için kullanamadım.

- - - Eklendi - - -

X-Plore programı ile C:\Private\1000484b dosyasını bulabilirsen mesajlar buraya kaydoluyor. N95 8GB'ye hafıza kartı girmediği için pek bilmiyorum fakat mesajları hangi hafızaya kaydettiysen o hafızanın Private bölümüne bak. Ama büyük ihtimal formatlanınca gitmiştir.

denemekte fayda var teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt