N95 Konumumu Bulmuyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
N95 Konumumu Bulmuyor..
n95 i alalı 2 ay oldu hala bi navigasyonu kullanamadım gitti.bazen uyduları arıyorum buluyor fakat bi türlü konumumu bulmuyor.nokia maps 3 yükledim ama hep gps sinyali yok düyor bekliyorum bi türlü sinyal geldigini görmedim. acaba gprs si bozuk falanmı.konumumu bulması için ne yapmalıyım acık havayada cıktım bekledim.Yer bolu da oturuyorum fakat haritada bolu ayrıntılı olarak alınmamıs bolunun üstünden sadece d100 karayolu geciyor baska bişey yok.boluyu ayrıntılı olark alan harita vs. yokmu.

yusuff06

yusuff06

Üye
kardes telefonunu araçlar-baglantı-gps verisi ni ac sonra secenekler uydu durumu na bak.hiç bir uydu bulmuyorsa cihazın dıs kasa v.s degişimi yapıldıysa anteni zarar görmüş olabilir.ayrıca nokia mapta bolu merkez haritesı ayrıntılı olarak var.

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
dedigin yerden uydulara bakıyorum bakmasınada bazen buluyor birkac tane baazende hiç bulmuyor.. harita linkini verebilirmisin nerde bulabilirim bu haritayı

mutombo53

Üye
dedigin yerden uydulara bakıyorum bakmasınada bazen buluyor birkac tane baazende hiç bulmuyor.. harita linkini verebilirmisin nerde bulabilirim bu haritayı

slm kardeş.alttaki adrese girip telefon modelini seçip haritanın en güncel versiyonunu telefonuna yükleyebilirsin.daha sonra ovistore programıyla turkiyenın harıtasını teklefonuna ındırebılırsın.boylelıkle ücretsiz tum türkiye yi dolaşabilirsin.konumunla ilgili sorunun nedenide konumlandırma ücretlidir o yüzden göstermiyor.gps ayarlarının yapılı olması gerek tabiki bide.
işte adres

tayphun

Üye
arkadaşım konuma gelip uydu durumunda kaç tane uyduyu görüyor? görüyosa sinyal durumunu gösteren işaretin içi siyah olana kadar bekle... içi siyah olmadan koordinat vermez. ben o durumda yaklaşık birkaç dk bekliyorum.. ayrıca navigasyon içinde GARMİN i tavsiye ederim çok kullanışlı bir program hemde çabucak uyduya bağlanıyo...kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt