n95 kızak gevşemesine çözüm yanlış duymadınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n95eray

n95eray

Üye
    Konu Sahibi
n95 kızak gevşemesine çözüm yanlış duymadınız
öncelikle olması gerekenler

makas,bant ve yağlı kaygan kağıdımız varsa işleme başlaya biliriz:oke:

n95inizin arka kapağını gösterdiğim yerden cıkartmaya başlıyoruz:)

kapak cıktıktan sonra bu hale geliyor n95 kızağını yarım açıyoruz:yuru

ve resimdeki işaretli yere dikkatlice bakıyoruz ordaki boşluğa göre yağlı kaygan kağıdımızı kesiyoruz boşluk eğer fazlaysa boşluğa göre kağıdı iki yada üçe katlaya biliriz kağıt nekadar sert olursa işaretli yere koymakta okadar kolay olur:)

kağıt aynen bu şekilde kesiniz ve ucuna bir parça bant keserek yapıştırınız:oke::oke:

kestiğimiz kağıdı aynen bu şekilde işaretli yere koyuyoruz ve kağıdın cok uzun olmamasına dikkat ediyoruz ve boşluğa koyulan kağıdı koyduktan sonra ucundaki bantla kağıdın cıkmasını önlemek için yapıştırıyoruz:oke::oke:

bantı resimdeki gibi yapıştırıp cıkarttığımız arka kapağı taktığımızda orjinalinden sağlam kızağımız olucak:sukur: ve bu işlemin hiçbir zararı yok bende kendi N95DE kullanıyorum
arkadaşlar artık bi teşekkür edersiniz :oke::megafon:

• Beğen
Tepkiler: AVCI_61_1, TheDarKinq, yuski ve 6 diğerleri

CeMayk

Üye
Arkadaşım tek kelime... Tebrikler!!!!! Bunun için çok uğraştınmı?????

cosmotayf

Üye
Teşekkürler tekmkelimeyle

kaan0

kaan0

Üye
telefona zarar verebilirdin... Neyse güzel bi çözüm... Ama herkes yapmaz bunu

n95eray

n95eray

Üye
    Konu Sahibi
:oke:
telefona zarar verebilirdin... Neyse güzel bi çözüm... Ama herkes yapmaz bunu
yok arkadaşım tele bi zararı yok yapılan işlen basit tamamen kendi buluşum malum o sinir bozucu tıkır tır sesler bana bu çözümü bulmamı sağladı ve kızak cok daha sert oluyorYENİ GİBİ

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
saol açmak istemeyenler için güzel çözüm ama youtubedan buldum , çok net videoda anlatıyor. youtubedan N95 yazınca çıkıyor zaten

maxicep_hakan

Üye
tam aradigim biseydi ellerine saglik n95 acmaktan kurtardin beni :-)

virtuerock00

Üye
valla bravo kardeş tebrikler baya emek harcamışsın

sowhat

Üye
eyvallahh...

cpttuncay

Üye
resimleri neden göremiyorummmmmm

sttas06

sttas06

Üye
Arkadaşlar ben 2. el bir nokia N95 8 gb aldım ama kızakta oynama sorunu var şimdi bu anlattığınız yöntemi yapmak için tornavida takımı almam lazım ki buda ankarada nalburlardan sordum 18 tl diyorlar şimdi sorum şudur;
1-kapak değiştirerek bu sorun giderilirmi???
2-Çin malı kapak taktırayım dedim ama oda tam oturmuyormuş bu seferde o telefonu bzarmı yada yine kızak gevşer mi?
3-netten elemanın birisinden çin n95 8gb nin kapağı varmış onu alsam yan sanayi ile farkı olurmu???
Acil Yardım!

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Bunun N80 için içini fazla kurcalamadan yapabileceğimiz versiyonu yokmu :D

mahsun çolpo

mahsun çolpo

Üye
güzelll

serkanoloji

serkanoloji

Üye
satmasaydım kesin denerdim. Ama dur bakalım n 86 da kızak lı belki ilerde denerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt