N95 İçin Yeni Yazılım Geliyorrr !! (2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayon

Üye
    Konu Sahibi
N95 İçin Yeni Yazılım Geliyorrr !! (2012)
Merhaba arkadaşlar bugün nokia destek hattı ile n95 için yazılım gelip gelmeyeceği hakkında bilgi aldım. Bir çok kişi piyasaya çıkan yeni özellikli telefonlardan sonra n95 yazılım gelmez diye düşünüyorlardı ama destek hattındaki arkadaş yıl başından sonra n95 için yeni bir güncelleme çıkacağını söyledi ayrıca anna güncellemesi için de bi kaç soru sordum bununla ilgili herhangi bir bilgi verilmediğini söyledi zaten anna güncellemesinin n95 e geleceğini düşünmüyorum çünkü donanımsal olarak yetersiz gibi gözüküyor neyseki güncelleme geleceğide şimdiden sevindirici bi haber

hakan_710

hakan_710

Üye
kardeş kusura bakma da bize bile ne zaman geleceği mechulken n95 e gelmesi imkansız bişey. bu nasıl bişeydir anlamıyorum herkes yazılım bekliyo ama fazla hayalci olmamak gerek sanırım.

frk uzn

frk uzn

Üye
n95 gelıyosa n79 a da gelır degılmı ?

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
inşallah büyük ve güzel farklar olur da güncelledigimize değer

lastairbender21

Üye
Bence fazla umut bağlamayın.

bayon

Üye
    Konu Sahibi
symbianların geneline diyerekten konustuk gelir ya çok yazılımsal eksik var ve yazılım güncelleme diye bi özelliği var telefonun elbetki gelecektir yani :)

bygokhan

bygokhan

Üye
:kop::kop::kop::kop: o nokia daki arkadaş kafayi yemiş birinci 2013 de sertifikalari sona eriyor güncelleme ne kelimeymiş :DD:D:D:

cimbom04

cimbom04

Üye
keşke gelse yazılım biraz zor bu durumda zaten nokıa zor durumda

bayon

Üye
    Konu Sahibi
bi müsteri hizmetleri de kafasındanda uyduramaz değilmi hakkı yok :) bu kadar kötümser ve alayci bakmayın olaya

ozayakman

Üye
ya bırakın bu güncelleme merakını hackleme yöntemiyle tüm uygulamaları sorunsuzca yüklüyor ve istediğin kadar uygulama yüklemesine sorunsuzca ve zametsizce izin veriyor installer.exe dosyasını telefonunuza uygun olanı bulup sys tem dosyasına atın sorun bitti

bayon

Üye
    Konu Sahibi
benim uygulama yükleme ile ilgili bi sorunum yok. Yeni sürümde telefondaki uygulamalarin yeni sürümleri gelir(varsa) telefondaki sorunları düzeltir performansını artırır batarya süresini iyileştirir vs.. Ok ?

mstf_l

mstf_l

Üye
ses var mı nokia dan heralde o eleman uydurmustur biseyler kendisi

Zaten gelsede bisey degismez

sevdimki

Üye
olsun be havamız olur. Kaç yıl oldu v35 çıkalı

bayon

Üye
    Konu Sahibi
yahu uydurmaz gelicektir sabredin. biliyosunuz ki anna güncellemesi bile tarih verildiği halde tarihten ne kadar süre sonra çıktı bu da gelicektir dua edelim ki erken gelsin

Remember Me

Remember Me

Üye
inşaallah gelirde telefonu güncellerim

fnldstntn

Üye
Bence nokia destek hattındaki arkadaş seninle kafa bulmu bu saatten sonra güncelleme gelmez...

nfsnihat

nfsnihat

Üye
Nokia destek hattıyla görüştüm N95'e güncelleme çıkmayacak. Kesin ve net. Ya destek elemanı konuyu açan arkadaşla kafa bulmuş, ya da konuyu açan arkadaş bizle kafa bulmaya çalışıyor. Getiri olarak ömrünü tamamlamış ürünlere ,ne kadar efsane olurlarsa olsun, güncelleme çıkmaz. (Windows XP ve Vista haricinde)

Örn: Nokia 6600
Nokia 6630
Nokia N91
Nokia 3310
Windows 95
Windows 98

bayon

Üye
    Konu Sahibi
Nokia destek hattıyla görüştüm N95'e güncelleme çıkmayacak. Kesin ve net. Ya destek elemanı konuyu açan arkadaşla kafa bulmuş, ya da konuyu açan arkadaş bizle kafa bulmaya çalışıyor. Getiri olarak ömrünü tamamlamış ürünlere ,ne kadar efsane olurlarsa olsun, güncelleme çıkmaz. (Windows XP ve Vista haricinde)

Örn: Nokia 6600
Nokia 6630
Nokia N91
Nokia 3310
Windows 95
Windows 98

Ben bi daha aricam gerekirse ses kaydı yapacam benle konuşan müşteri temsilcisi bu kadar net konuşabilirdi diyorum belki senin konuştuğun müşteri temsilcisinin ilgi alanı değildi veya bilgisi ona verilmedi ama ortada çıkacağını söyleyen biri daha var ki kafasından uydurma gibi bi lüksü yok ki benim burda kimseyle kafa bulma gibi bi düşüncem yok sadece öğrendiğim birşeyi paylaşmak istedim...

Hasan

Üye
n95 e çıkarsa E52,C5 e de çıkması lazım en yenı s60v3 olduğu için

orhangazi44

orhangazi44

Üye
n82.me bugün nokia.dan bi sms geldi. Sms.te NOKIA BELLE YAZILIMINI NOKIA SUITE 3.3 İLE BİLGİSAYARINIZDAN YÜKLEYEBİLİRSİNİZ DİYORDU. Olmaz olmaz diyen arkadaşlardan biraz destekli sallamalarını rica ediyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...