Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N95 için NiiMe! ( mouse&direksiyon yapma programı, Wii kolu gibi) - Anlatım
Sponsorlu Bağlantılar
exmurat
Üye
bende herşeyi tamamen dogru yükledim ama mouse la aynı işi görmüyor bi türlü port ayarı nasıl yaa birebir baglandım halbuki.bilen varsa yardım etsin
sotoroko12
Üye
olmuyor port mort diyor yardım pls pc vista
rapman
Üye
konu açmıssın,bi de takip etsen diyorum luupuus
juggler90
Üye
Beyler bende hepsini indirip yükledim, blurtooth ile bağlanıyorum com portunuda seçiyorum oda tmm bağlan diyorum bağlanıyo ama telefonu hareket ettirince mouse'da hiç bi hareket olmuyo
Aynı sorunu yaşayan başka bi arkadaş varmı ?
Beyler bende hepsini indirip yükledim, blurtooth ile bağlanıyorum com portunuda seçiyorum oda tmm bağlan diyorum bağlanıyo ama telefonu hareket ettirince mouse'da hiç bi hareket olmuyo
Aynı sorunu yaşayan başka bi arkadaş varmı ?
bndede o sorun var bnde COM4 ten bağlanıyo basıom COM4 e telefondaki phyton sayfası bembeyaz oluyo ama sonra yine niime sayfası açılıo ve tık yok
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
padon aXYZ yi kurmayı unutmuşum
juggler90
Üye
Buldum beyler Sensörün çalışması için bi dosya var, arkadaş onu eklememiş
Dosya'nın linkini veriyorum :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirin ve telefonun hafızasına kurun kesin çalıyor.
,
umurcan55
Üye
2)=> Sonra aşağıdaki programı yükleyin ,önce birinciyi sonra diğerini. AMA Aman dikkat! Telefona yükleyeceğiniz programları TELEFON HAFIZASINA kurun! yoksa çalışmıyor, ona göre!
ABİ SEN BU YAZIDAN ÖNCE BİR LİNK KOYMUŞSUN ONU NE YAPACAĞIZ TELEFONAMI YÜKLİCEZ ONUDA????
turko9999
Üye
peki müzik tuşlarına da biz harf versek bide öyle oynasak hatta sensörü de kapayıp joystik tuşlarınla kullansak !
aporep
Üye
paylaşım için teşekkürler bilgilenmiş olduk
cvbnmö
Üye
paylaşım için sağol ancak ekran beyaz oluyor kalıyor oynatamadım bir türlü port numarasınıda 10 görüyor bnm bluetooth onuda kabul etmiyor deiştiriyorum aygıt yöneticisinden ozamanda aynı kapanıyor program sora tekrar açılıyor ?
dopdop57
Üye
deneyip görelim
karakaya_o
Üye
Bu N85 e de uygunmudur? Ben herşeyi eksiksiz yaptım fakat çalıştıramadım da?