N95 için NiiMe! ( mouse&direksiyon yapma programı, Wii kolu gibi) - Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

luupuus

luupuus

Üye
    Konu Sahibi
N95 için NiiMe! ( mouse&direksiyon yapma programı, Wii kolu gibi) - Anlatım
Yani Mouse'unuz N95 olucak. Tabi havada hareket ettirerek, Bluetooth'unuzun çekim mesafesine kadar, kablosuz, hiç bir yerden destek almadan, elinizde sağa sola, yukarı aşağı çevirerek!
Buyrun bu videoyu izleyin:
[YT][/YT]http://www.youtube.com/watch?v=79xeREnZ_7Q

DAHA BİTMEDİ!

Şubat ayında çıkacak bi başka program ile de telefonunuzu direksiyon gibi kullanabileceksiniz! Yani aynı Nintende Wii kolu gibi video da da gördünüz, hiç kasma yok, tam takır çalışıyor.
Harika bi olay, Ben Mouse olarak kullanabiliyorum şu an N95'imi, titreme fazla oluyor ama, gerçekten harika ötesi!
peki gelelim nasıl yapacağınıza

Telefon için:
=> 1) Şu 2 programı N95'inizin TELEFON HAFIZASINA kurun. ( Acceleometer ve aXYZ plugin)

2)=> Sonra aşağıdaki programı yükleyin ,önce birinciyi sonra diğerini. AMA Aman dikkat! Telefona yükleyeceğiniz programları TELEFON HAFIZASINA kurun! yoksa çalışmıyor, ona göre!

b)

SIRA GELDİ BİLGİSAYARA :

Sırasıyla bu programları bilgisayara yükleyin:

1)

2)

3)

4)

Bunları eksiksiz yaptıktan sonra (BLUETOOTH'lu olması gerekiyor bilgisayarınızın) ,

TElefonunuzun bluetooth'unu açın,

Telefonunuza yüklediğiniz Python programını açın ve şuraya gidin; "Options>Bluetooth Console"
Bir port numarası seçerek bilgisayara bağlanın.
Sonra Bilgisayarınızdan NiiMe programını çalıştırın, port seçerken telefonunuzda seçtiğiniz portu bulun seçin, connect'e tıklayın. VE HERŞEY Tamamdır! artık Telefonunuzu hareket ettirdikçe mouse işaretçisinin oynadığını göreceksiniz!
EĞER oynamıyorsa, telefonda seçtiğiniz portu değiştirerek tekrar bağlanın, Bu sefer olması gerekiyor.
Tıklamak için ;
sol tıklama=> sağ seçim tuşu
, sağ tıklama=> bulamadım. tıklamayı doğru yapabilmek için ana ekrana gelin bağlandıktan sonra (tabi telefonda), sonra Python programını tekrar açın, ekranın beyaz olduğunu göreceksiniz. ondan sonra sağ seçim tuşuyla tıklama yapabilirsiniz. İnternette gezilebiliyor çok güzel. Bende süper çalıştı arkadaşlar. Hadi Bakalım Yapıp da başaranların mesajlarını bekliyorum. Şubat ayında da NiiMe Wheel Programı geliyor, o daha harika olacak!
İyi eğlenceler Arkadaşlar!:oke:

AHMET2525

AHMET2525

Üye
harika bi program

ali092

Üye
eger dedigin gibi olursa sana cok tesekkuer ederim simdi indiyorum ve deniyorum
ha bide eger sen yaptiysan su oyunu indir o oyun fareyle oynaniyor yani n95 le
oyunun adi(over speed high performance street racing)

xkadir61

xkadir61

Üye
n95 cilere varda bizimkine neden olmuyo:agla

guest1212

guest1212

Üye
gerçekten süper bi program harika işe yarıyor n95te denedim ve şu anda çalışıyor kullanması zor ama fena değil bakalım daha neler göreceğiz çok teşekkürler:)

luupuus

luupuus

Üye
    Konu Sahibi

hasan2528

Üye
****** port sorunu da nerden çıktı ya yoksa bilgisayara taktıgım Bluetooth tanmı acaba bir yardım

ahmet661

ahmet661

Üye
biraz uğraşacaksın benim gibi com portu açacaksın uğraş yaparsın

poitor

poitor

Üye
güzel konu saol

memolim83

memolim83

Üye
hepsini yükledim denemekteyim olursa bakalım

pc_maniaaa

Üye
harika bir prg. artık araba yarışlarında klavye tarih oldu benim için. niime sayesinde telefonumu kullanıyorum direksiyon niyetine. süper valla.

korsantv94

korsantv94

Üye
Bizdede n95 olsa.........:D biz n73le idare ediyoz bakalım.........

KptSyrDft

KptSyrDft

Üye
Kardeş emeğine sağlık çok güzle bi program ama ilk verdiğin link çalışmıyor ....

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bunu buraya paylaştın güzel ama niye yardımcı olmuyosun 1 nci sorun 1 nolu programı indiremiyoz link bozuk 2. sorun bu bluetooth console ye girdiğimizde port falan seçemiyoz bulunan bluetooth ları seçebiliyosun sonra (no ****** ports founts) diye bi hata veriyo yardımcı olursan çok makbulke geçecek

bozodaglarda

Üye
arkadaşlar gerekli açıklama burada var,pc ye tek program yüklemek yeterli.Ayrıca ben accelemeter ı yığın hafızaya kurmuştım önceden,şimdi ise sadece aXYZ.sis i tel hafızasına kurduö. çalışıyor... linki kullanın

Utku

Utku

Üye
Saol

rapman

rapman

Üye
sourcerforge ne biçim sitedir anlamadım bir daha buraya upload yapmayın lütfen :nono: rapid 1 milyon kat daha iyidir hiç değilse karmaşık değil

--------------- Ekleme ---------------

b)

bu linkler galiba bozuk !

rapman

rapman

Üye
indiremedim bu linklerden 2 tane dosyayı.bi tek onlar eksik.lütfen biri nasıl indirebileceğimi söyler mi ? yada rapide upload yapın lütfen

futbol123

futbol123

Üye
saolasın güzel program

rapman

rapman

Üye
2. link bozuk lütfen düzeltin :nono:

rapman

rapman

Üye
herşeyi yaptım.bu seferde no module named wx hatası veriyor.yardım !

Üst Alt