N95 8gb'de Rotate Me sorunu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N95 8gb'de Rotate Me sorunu !
Arkadaşlar benim N95 8GB telefonum var, ilk başlarda sertifika yapamadım ama sonra symbiansigned.com'dan sertifikamı yaptım, programı yükledim ancak programa bastığım zaman açılmıyor yani hiçbirşey gelmiyor

Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Bilen birisi yardım etsin lütfen.

Bir de telefonum için Flash'ı El Feneri olarak kullanma programı önerebilecek var mı ? sis olanları açmadı telefon sisx lazım Not : Gece körlüğü var bende gece göremiyorum mutlak lazım

Şimdiden teşekkürler

deniz-17

Üye
ya abicim ben pro konusunda yardımcı olamıycam
ama el feneri prosu işte
eğer lisans kodu isterse bunu gir;
28601
işte link;

not;alıntıdır

Konu Sahibi
ya abicim ben pro konusunda yardımcı olamıycam
ama el feneri prosu işte
eğer lisans kodu isterse bunu gir;
28601
işte link;

not;alıntıdır

"süresi geçmiş sertifika" hatasını alıyorum dostum :S

FerreT

Üye
böyle bi hata alıyorsan programı sertifikalaman gerekir..veya telefonu modifiye etmen gerekir..

Konu Sahibi
Biri sertifika konusunda yardımcı olabilir mi ?

sowhat

Üye
ya arkadasım n95 8gb ta guncelleyınce zaten kendinden gelıyo o ozellık.ekstra pro kullanmana gerek yokkı ne ugrasıyon

artı Ntorch Lite programı fazla işe yaramıyor kırmızı göz alıcısı ışığını açıyor flaşı değil

allah askına bilenler konussa bendede boyle bir sorun var güncellesende güncellemesende hiç bir şey yuklenmiyor sertifika eski geçmiş bilmemne teli hekliyemiyorum bile

süresi geçmiş sertifikalarda telefonun tarihini geçmiş tarihe alın proğramı kurduktan sonra düzeltebilirsiniz

alexs_38

Üye
arkadaslar lutfen bırı yardımcı olsun bende çın n95 8 qb war lakın ne oyun nede proqram yuklenmıyo acmıyor hc 1 dosyayı moralım cok bozuk allah rızası ıcn 1 yardm nolurrrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...