n95 8gb yardım uygulaması sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matt01

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb yardım uygulaması sorunu?
Arkadaşlar telefonumda yardım sekmesine tıkladığım zaman Hafıza dolu.Bazı uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin yazısı ile karşılaşıyorum.Normal olarak araçlar, yardımcı programlardan yardım a girdiğimde herhangi bir şeye tıkladığımda da Hafıza dolu diyor.
Şimdi tlf hafızası ve yığın hafıza da oldukça boş yer var ve handy taskman ile bakıyorum hiç bir şey çalışmıyor.Tlf unu kapatıp yeniden açtığımda da hata devam ediyor.Acaba bu neden olur?Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Aynı sorunu birebir şekilde kendi N95 imde yaşadım...Defalarca hafıza kartını ve telefonu formatladım...Her türlü yolu denedim ama sonuç hep aynı...Sadece bir şekilde düzeltebilmiştim...Versiyon yükselterek...Çünkü başka hiçbir şekilde düzelmiyor...Eğer sen farklı yollarla sonuca ulaşabilirsen , burada bizimle paylaşırsan sevinirim...Kolay gelsin...

e_korn

e_korn

Üye
Versiyon yada formata hiç gerek yok c\RESOURCE\help... Klasörünün içindeki dosyaları e\RESOURCE\help klasörüne taşırsan tekrar yardımı kullanabilirsin. Olmadı help klasörünün içine bir klasör daha aç ve bazı dosyaları bunun içine taşı. Yine olmadı sil hepsini gitsin :D. Bu dosyalar sonradan eklediğin proların yardım konuları ve telin kendi yardım sekmesini kastığı için kullanamıyorsun ki çoğunlukla gereksiz ve yabancı.

matt01

Üye
    Konu Sahibi
Versiyon yada formata hiç gerek yok c\RESOURCE\help... Klasörünün içindeki dosyaları e\RESOURCE\help klasörüne taşırsan tekrar yardımı kullanabilirsin. Olmadı help klasörünün içine bir klasör daha aç ve bazı dosyaları bunun içine taşı. Yine olmadı sil hepsini gitsin :D. Bu dosyalar sonradan eklediğin proların yardım konuları ve telin kendi yardım sekmesini kastığı için kullanamıyorsun ki çoğunlukla gereksiz ve yabancı.

Kardeşim çok sağol dediğini yaptım ilk önce c\RESOURCE\help in yedeğini aldım sonra onu sildim baktım açıldı ama sonra seçenekten anahtar sözcükle bul dediğimde yine aynı hatayı verdi ve ben de e\RESOURCE\help in yedeğini aldım ve onu da sildim.Şu anda öyle bir hata almıyorum.Her şey düzeldi.Sana çok teşşekür ederim çok iyi oldu bu ve ayrıyeten hızlı bir şekilde cvp vermen çok makbule geçti çok sağol:oke::yuru
Yalnız sadece bir sorum olacak o da niye böyle bir sorun oluştu ve benim bunları silmem herhangi bir sorun yaratırmı?Buna da cvp verebilirsen kardeşim çok iyi olur.Tekrar çok sağol;)

e_korn

e_korn

Üye
Önemli değil dostum elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum :) soruna gelince sonradan yüklenen uygulamarın yardım dosyalarıyla telin kendi dosyaları çakışıyor. Yoksa 8gb ve 128mb ram'lik bir cihazda bu hatanın verilmesi çok komik. Sorun olurmu peki? Tabiki hayır. Sonradan yüklediğin ve büyük ihtimalle yardım metni yabancı olan bir dosyadan kurtulmuş olursun ve o proda yardıma bastığında yardım konusu yok der ki hiç ama hiç önemi yok. Hangi konuda sorunun olursa ben buradayım dostum...

matt01

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil dostum elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum :) soruna gelince sonradan yüklenen uygulamarın yardım dosyalarıyla telin kendi dosyaları çakışıyor. Yoksa 8gb ve 128mb ram'lik bir cihazda bu hatanın verilmesi çok komik. Sorun olurmu peki? Tabiki hayır. Sonradan yüklediğin ve büyük ihtimalle yardım metni yabancı olan bir dosyadan kurtulmuş olursun ve o proda yardıma bastığında yardım konusu yok der ki hiç ama hiç önemi yok. Hangi konuda sorunun olursa ben buradayım dostum...

Yardımların için çok sağol kardeşim.Çok iyi oldu bilgilendirmen sayesinde aynı sorundan muzdarip olanlarda sorunlarına çözüm bulabilirler;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt