matt01
Üye
n95 8gb yardım uygulaması sorunu?
Arkadaşlar telefonumda yardım sekmesine tıkladığım zaman Hafıza dolu.Bazı uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin yazısı ile karşılaşıyorum.Normal olarak araçlar, yardımcı programlardan yardım a girdiğimde herhangi bir şeye tıkladığımda da Hafıza dolu diyor.
Şimdi tlf hafızası ve yığın hafıza da oldukça boş yer var ve handy taskman ile bakıyorum hiç bir şey çalışmıyor.Tlf unu kapatıp yeniden açtığımda da hata devam ediyor.Acaba bu neden olur?Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar.
Şimdi tlf hafızası ve yığın hafıza da oldukça boş yer var ve handy taskman ile bakıyorum hiç bir şey çalışmıyor.Tlf unu kapatıp yeniden açtığımda da hata devam ediyor.Acaba bu neden olur?Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar.
. Bu dosyalar sonradan eklediğin proların yardım konuları ve telin kendi yardım sekmesini kastığı için kullanamıyorsun ki çoğunlukla gereksiz ve yabancı.

soruna gelince sonradan yüklenen uygulamarın yardım dosyalarıyla telin kendi dosyaları çakışıyor. Yoksa 8gb ve 128mb ram'lik bir cihazda bu hatanın verilmesi çok komik. Sorun olurmu peki? Tabiki hayır. Sonradan yüklediğin ve büyük ihtimalle yardım metni yabancı olan bir dosyadan kurtulmuş olursun ve o proda yardıma bastığında yardım konusu yok der ki hiç ama hiç önemi yok. Hangi konuda sorunun olursa ben buradayım dostum...