n95 8GB uygulamaları usb veya card reader ile kaldırma..

Sponsorlu Bağlantılar

ouzz2007

ouzz2007

Üye
    Konu Sahibi
n95 8GB uygulamaları usb veya card reader ile kaldırma..
arkadaşlar ben uygulama yöneticisinin 15 den fazla orda program tutmadığını biliyorum ama oyun veya programların bazılarını silmek istiyorum ve yöneticide görünmüyor simgeden c basıyorum kaldıramıyorum onun için sanırım card reader yada usb ile dosyaları görüp kaldırmamız lazım private klasörünü önerdi biri bak dedi ama orda oyunların isimleri yazmıyor bana yardım edebilicek profesyonel insanlar arıyorum iyi günler..

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Uygulama yöneticisinden kaldırmalısın
menüde c ye basarak uygulama silinmez
bide card reader ile uygulama büyük ihtimal silinmez

ouzz2007

ouzz2007

Üye
    Konu Sahibi
bende n95 8gb var ve siliniyor.
ama bazı uygulamalar silinmiyor usb bağlantısı ile private sys system klasörlerinden silinme varmış ama nasıl olucak bende bilmiyorum

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
bende n95 8gb var ve siliniyor.
ama bazı uygulamalar silinmiyor usb bağlantısı ile private sys system klasörlerinden silinme varmış ama nasıl olucak bende bilmiyorum

X-plore ile manuel sil system dosyaları hakkında tabi bilgin varsa

paso

Üye
n95 8gb google arapça oldu nasıl türkçe yapabilirim yardım lütfen

asetin_cerkess

Üye
system/installer de yok da ondan yükleyicide gözükmüyo bi dosya yöneticisiyle system/app/ uygulama yı silerek gider

alemburda

alemburda

Üye
tabii system/app/ neyle ilgili olduğunu anlaman çok zor ancak boyutundan belki anlarsın mesela genelde yüksek grafikli oyunlar epey bi yer kaplar veya [101b08c2] gibi bişeyler yazıyorsa .txt dosyası bırakır klasör içerisinde onu telefonda açıp dosya yoluna bakıp anlayabilirsin programın veya oyunun ismi ve uzantısı mutlaka yazar. CEP TEL. DOSYALARA BAKMAK İÇİN FExplorer programını yüklemen lazım forumda arat mutlaka bulursun :oke::sn:

eddyredline

eddyredline

Üye
tabii system/app/ neyle ilgili olduğunu anlaman çok zor ancak boyutundan belki anlarsın mesela genelde yüksek grafikli oyunlar epey bi yer kaplar veya [101b08c2] gibi bişeyler yazıyorsa .txt dosyası bırakır klasör içerisinde onu telefonda açıp dosya yoluna bakıp anlayabilirsin programın veya oyunun ismi ve uzantısı mutlaka yazar. CEP TEL. DOSYALARA BAKMAK İÇİN FExplorer programını yüklemen lazım forumda arat mutlaka bulursun :oke::sn:
arkadasım senin dediğin java uygulamalarda yani jar uzantılı olanlarda symbian olarak daha adam akıllı cozemedim bende ama n73 te silmek istediğin programa geldiginde c ye bastıgın zaman uygulamayı kaldıra biliyor alt versiyonlarda bu yok yeniden denemekte fayda var yani

last_shout

last_shout

Üye
__________________________________???

dogandoganay

dogandoganay

Üye
cevaplar için sağolun süper paylaşım teşekkürler

volcapan

Üye
teşekkürler

Üst Alt