N95 8gb usb kablo sorunu !!! Yardımm =(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

holdan

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb usb kablo sorunu !!! Yardımm =(
arkadaşlar telefonuma bilgisayardan dosya atmak istediğim zaman ikidebirde şu uyarı geliyor usb taktıgım zaman telefona "veri aktarma modu etkinleştirilemiyor.Yıgın hafızabaşka bir uygulama tarafından kullanılıyor" sürekli bu uyarı geliyor yani 100 kere denersem 10'unda giriyor ... çok nadir yani.... deli olucam yardımcı olursanız çok sevinirm.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Harici 1 font kullanıyorsun sanırım? Sürekli arkaplanda font dosyasına eriştiği için yığın hafızaya erişim vermiyor. :oke:

eren6523

eren6523

Üye
ben bu sorunu N73 ve N95 8 gb tada yaşıyorum ama bu sorunlarla uğraşmak yerine pc suite modundan giriyorum ordanda veri rahatlıkla gönderiliyor

haltie

haltie

Üye
:oke:bencede pc suite

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet en kolayı pc suite..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Pc suite den at

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
bu sorun bendedi devamlı dile geliyordu yüklemiş olduğum bir kaç uygulamadan sonra vark ettim!! tlf acıp kapamak sorunu cözüyor!nedeni gelince tlf da acık bırakılan uygulamalardan oluşuyor birde msj hafızasını karta aktarım yapınca müzikplayer uygulaması arka planda kalıncada oluyor genel olarak uygulamalardan cıkarken seceneklar/cıkış yapın

yavuz246

Üye
ÖNCELİKLE ORTAM YÜRÜTÜCÜSÜ MODUNDA BAĞLAYIN.
BİLGİSAYAR GÖRDÜKTEN SONRA ÇIKARTIN VE HEMEN TAKIN VERİ AKTARMA MODUNDA KULLANIN.
GENELDE YİYOR :naughty:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
pc suite den at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt