n95 8gb tım suya düştü hemde ilk günden.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CanceR

CanceR

Üye
cidden kötü olmuş :(

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
geçmiş olsun

barabar

barabar

Üye
malesef bende N95 8Gb telefonumu suya saldım. sözde balık tutmya gittik nehire. karsıya gectık. ust bas hep dier tarfta kaldı tabi. bide baktım nehrın suyu yükselmiş üst bas hep suda yüzüyo :) tabi telfnda içindeydi :( hen pilini cıkardım. sonra telefoncuya götürdüm. elazıgda en iyi ustaya götürdüm ama yapamadı. ekranda herhangı bi sorun yok ama ıkı parcasından ısınmamı varmıs ne. yaparım dedi ama %50 sans verdi. ya çöpe yada olur dedi. bende riski almadım ist.k.v.k servisine yolladım bakalım nolcak. inş. olur.

ledesarne

Üye
    Konu Sahibi
benimkide sonunda bozuldu
ensonunda ekran açılmamaya başladı kvk ya götürdüm bakalım ne olacak.
hepinizin duaları için çok tşk ederim arkadaşlar.
ama dayanamadı garibim.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
en üzüldüğüm şey hevesin kursakta kalmasıdır tabi insanda kursak(belirgin yani tavuktaki gibi) varsa:kop:

ediesel

Üye
Sevgili arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Suya düşen telefonlar genellikle içleri açılıp (bu işi bilen tamirciler tarafından) elektronik aksamları tiner yardmıyla temizlenir ve sıcak hava üflenerek kurulanır. Yanlız bu parçalardan nem kapanı sadece ekran kısmıdır. Ne illettir ki ekranı ne kadar temizlerseniz temizleyin parça çok hassas olduğundan bağlantı kısmında illaki bir sorun olacak ve ekran ileride muhakkak kısa devreye neden olacaktır. Bu yüzden de denir ki telefon suya düşerse ilk olarak pili çıkarın ve birdaha asla çalıştırmayın. Burada yapabileceğin tek şey tahtakaleden bir n95 8gb ekranı alıp tanıdığın bir telefon tamircisine taktırman. Aksi taktirde sana bir hayli pahalıya patlar. Tekrardan geçmiş olsun

ledesarne

Üye
    Konu Sahibi
ilk günden suya düşen telefonumu bozuk ekran ile birlikte 450 milyona sattım :(

asedme

asedme

Üye
sana tavsiye ederim bak şimdi telefonun bataryayı sakın takma öylece telefoncuya götür 10 milyona temizliolar benimkide nehire düşmüstü piknikte

kkrrkkyy

kkrrkkyy

Üye
üzüldüm:(

ZaZuM

ZaZuM

Üye
yazık ya

yonjam

Üye
sen yine suya düşürmüşsün ben n95 8gb alalı bi hafta olmuşken tuvalete düşürdüm ve telefon yapılmış olsada sesi çıkmıo pekı bana da yardımcı olurmusunuz ses sorununu nasıl giderebilirim

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Dostum sana tavsiyem:Eğer telefon çamurlu bir suya düştüyse pilini falan çıkar içini açıp bi çeşmenin altına sok çek dikkat düğmeleri sokma ! Sonra saç kurutma makinası ile kurut.Ben böyle yapmıştım işe yaramıştı.
Benimki sadece tavsiye hiçbir sorumluluk kabul etmem şimdiden söyliyim !

gladiator947

Üye
hiç uğraşma arkdaşım bi tane kavanozu çeyrek doldur.. sora n95 ini içine at...
üzeri kapanıncaya kadar pirinç dök.. 1 gün beklesn.. sora aç bi bak.. telefoncular öyle yapıo.. yada içini açıp eter sürüolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt