n95 8gb tım suya düştü hemde ilk günden.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ledesarne

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb tım suya düştü hemde ilk günden.
babam süriyeden bana n95 8gb getirmeye gitti gelirken malesef suya düşürmüş telefonu çalıyor telefon ama bazan takılıyor bide ekranda su var biraz pirinçe koydum ama ne olacak bilmiyorum arkadaşlar hevesim kursağımda kaldı dikkat edin :(

nur-ka

nur-ka

Üye
:S:S:S:S çokkk yazık olmuşş güzelim n95 hemide yapacağın bişi yok ama sana bi tavsiyede bulunim: benim samsung d500 vardı bir gün lavobunn önüne geldim kardeşim sabunla yıkıyor tabi ben şok oldum anında aldım teli elinde fön tuttum (prince koymadım) havlunn içine koydum.filan hopörlörün içine sabun geçmiş onları iğneyle temizledim sesinde her hangi bir arıza olmadı fakat ekran bembeyaz gözüküyordu music playerin nerede olduğunu bildiğim için sadece müzik dinliyordum sonra enişteme werdim yaprtırması için olmaz demişler...yaklaşık bi 5 ay çekmecede öylece kalakaldı..5 ay sonra çalıştı...istersen sen bi 5 ay bekle :)

osezer10

osezer10

Üye
geçmiş olsun

leiche

leiche

Emekli Yönetici
üzüldüm senin adına kardes
keşke bir servise gösterseydin
umarım sorun hallolur

safakk

safakk

Üye
üzüldüm senin adına kardes
keşke bir servise gösterseydin
umarım sorun hallolur
iyide yurt dışından almış servis bakar mı:allalla: buarda hakkaten büyük geçmiş olsun ya...

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
burdaki servisler bakar ama belli bir ücret karşılığı :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
fön tutmayıda deneyebilirsin buda çözüm olabilir
bu arada bi arkdas servis bakarmı demiş
parayı veren düdüğü çalar

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Cok geçmiş olsun kardeş..Telefonun pili çıkık bi şekilde kurutmanı öneririm..

bora006

bora006

Üye
hayalimdeki telefon yaaaa

üzüldüm çok çok geçmiş olsun

Spawn

Spawn

Üye
geçmiş olsun

nightdragon35

nightdragon35

Üye
çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm.bence servise götür biraz pahalıya patlar ama birtek onlar yapabilirler

king512

king512

Üye
Geçmiş Olsun Olacağa çare Yok...

degerli43

degerli43

Üye
çok yazık olmuş şansın yokmuş inş düzelir:(

ledesarne

Üye
    Konu Sahibi
şimdilik çalışıyor telefon her gece yatarken pirincin içine koyuyorum. oksitlenme yapar dediler ama inş. bişi olmaz tşk ederim herkese.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
gecmıs olsun Pirinc e koymak care olabılır ama
Sen en ıyısı bır serbıse gotur bunu

Den1z

Üye
gecmıs olsun kardes wallahı benım basıma gelse 1 sene uyuyamam:S

yasirarslan

yasirarslan

Üye
kardeşim sana biraz fazlaca geçmiş bu olay.....:P

uniqe

uniqe

Üye
babam süriyeden bana n95 8gb getirmeye gitti gelirken malesef suya düşürmüş telefonu çalıyor telefon ama bazan takılıyor bide ekranda su var biraz pirinçe koydum ama ne olacak bilmiyorum arkadaşlar hevesim kursağımda kaldı dikkat edin :(

kara bahtın kor talıhınmı o senın

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
gitti güzelim telefon ama inşallah düzelir servise bi uğra

vedat dal

Üye
iki türlü su çok tehlikelidir.tuzlu su (deniz suyu vb) kanalizasyon suyu. tatlı suyun bir tehlikesi yok fakat zamanında pili cıkarıp suyun ıyıce temizlendiğinden emin olduktan sonra kurutucu bir aparatla temizlersen hiçbir problemi kalmaz...iyi bir tavsiye olöasada baktın olacak gibi değil ögle denilen kadar pahalı değil yaptır ve hemen sat çünkü yakın bir gelecekte bozulacak mutlaka bozulacak......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt