ESlNTl
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arka planda açık kalan uygulamarın var ise onları kapat.ayrıca internet önbelleğini temizle.
Arkadaşım bu tür hafıza uyarıları;mesaj hafızasının telefon hafızası olarak seçilmesinden kaynaklanıyor.İstersen bu anlatacağımı bir dene belkide netice alırsın.Sırasıyla ''Mesajlar-Seçenek-Ayarlar-Diğer''buradan da Kullanılan Hafıza-Telefon Hafızası olarak işaretle.Umarım yardımcı olur.
--------------- Ekleme ---------------
Düzeltiyorum en son Yığın Hafıza olarak işaretle
bnce format at en kolayı
O hafıza sorunu büyük ihtimalle RAM dan kaynaklanıyordur.temaları silmek içinse E/sistem/skin klasörü diye hatırlıyorum.bir dosya yöneticisi ile silersin.umarım doğru hatırlıyorumdur.Eyvallah yardımlarınız için peki arkadaşlar fakat problem yine aynı ben tema yuklemiştim 10 a yakın onlardna olabileceğini zannediyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Yani telefona yuklenen ve hafıza kartına yuklenen temaları nerede bulabilirim yanız temaların içinde kaldıramıyorum x-plore yoluyla silmem lazım cunku temalarda kaldır sil yok biliyorsunuzdur sanırım benim sizden istediğim temaları nasıl silerim buyuk bi ihtimal bence onlar kasıyor cevaplarınızı yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Eğer o dizinde değilse birde şu dizine bir göz atarsınO hafıza sorunu büyük ihtimalle RAM dan kaynaklanıyordur.temaları silmek içinse E/sistem/skin klasörü diye hatırlıyorum.bir dosya yöneticisi ile silersin.umarım doğru hatırlıyorumdur.
O hafıza sorunu büyük ihtimalle RAM dan kaynaklanıyordur.temaları silmek içinse E/sistem/skin klasörü diye hatırlıyorum.bir dosya yöneticisi ile silersin.umarım doğru hatırlıyorumdur.
--------------- Ekleme ---------------
Eğer o dizinde değilse birde şu dizine bir göz atarsın
C-veya E-private\10207114\import\522fc9d541c16fde
umarım halletmişsindir
Arkadaşlar bende N95 8Gb telefon hafızasından bazı verilerin nasıl silineceğini öğrenmek istiyorum.Yığın hafızadan herşeyi silebildiğim halde telefon hafızasından verilerin nasıl silineceğini bir türlü bulamadım.Format atmadan bu işlem nasıl yapılır cevaplarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?