Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n95 8gb şu nada alsam kaç paraya alabilirim...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512
Üye
Konu Sahibi
leiche
Emekli Yönetici
bi telefoncuya sorsan en mantıklısı
king512
Üye
Konu Sahibi
sizce ne kadarra alabilirim
linkin park
Üye
1.465 ytl alırsın
king512
Üye
Konu Sahibi
yuhh bu fiyat 3 ay önceki fiyat taaa
ben şimdiki fiyatını soruyorum
bora006
Üye
1.050.00 ytl civarı internette bazı sitelerde satılıyo google dan araştır istersen
king512
Üye
Konu Sahibi
internettik fiyatlar çok yüksek ben bir hafta önce sordum 1.000 ytl kvk genpa garantili
technoman34
Üye
Arkadaşım 1000 liraya alamazso telefonu bıraz mantıklı ol. helekı kvk garantılısını hayatta alamazsın. Sana tavsıe edeceqım kendı sırketımın sanal magazası var oradan arastır. teksosepet com
king512
Üye
Konu Sahibi
peşin 1000ytl ye kvk genpa garantili alırım ama internette değil normal telefoncularda
diazem
Üye
arkadaş sen o telefonu normal telefoncularda o fiyata alamazsın
o fiyata alacağın N95 8GB anca kaçak olur 1150 -1250 gibi grey alırsın 1350 ve üstü kvk genpa gibi garanti alabilirsin
king512
Üye
Konu Sahibi
senin telefon fiyatlarından haberin yok herhalde dah 1-2 hafta önce sordum 1.50ytl dedi telefoncu
1 ay sonra ne olur bu telefon fiaytı dediğimde ise 950ytl düşer dedi
cevdet12
Üye
ben o telefonu satıcıya sordugumda 1.350 demişti
Semih_Dala
Üye
Vallla bir yerde sordum n95 adam 350 dedi.Ama sonra Çin malı dedi.Özellikler kısıtlıymış
seyyahosman
Üye
Şu an G.Antep Garantili 1.150 Yurt dışı pasaport kayıtlı 900 Ytl KVK ise 1350 Ytl
yasar2406
Üye
1.500 ytl alırsın
System X
Üye
şöyle temiz sıfır kvk 2 yıl garanti ile 1.250-1300 e alabilirsin ama acele etme bi n96 çıksın baya düşer.(tabi alacaksan)
king512
Üye
Konu Sahibi
yardım lütfennn
bastanby
Üye
kaçak n 95lere proğram yüklenirmi ??? nasıl yüklenirrrr??