ugur2008 Üye kardeş oLMuYor 12345 yzınCa.Ben onları daha öncedende denemiştim olmuyor..00000de yazıyorum olmuyor.yokmu başka çare
kardeş oLMuYor 12345 yzınCa.Ben onları daha öncedende denemiştim olmuyor..00000de yazıyorum olmuyor.yokmu başka çare
MERTKILIC Üye Arkadaşlar n95 8gb almayı düşünüyorum önemli sorunları var mı pişman olur muyum sorunlardan bahseder misiniz
Arkadaşlar n95 8gb almayı düşünüyorum önemli sorunları var mı pişman olur muyum sorunlardan bahseder misiniz
Silinen Üye 325954 Kapalı Hesap MERTKILIC' Alıntı: Arkadaşlar n95 8gb almayı düşünüyorum önemli sorunları var mı pişman olur muyum sorunlardan bahseder misiniz Genişletmek için tıkla ... kızaklı telefonlarda belli başlı sorun flim sorunu çıkıyor ben n95 ve n96 kullandım flim değiş ben başa çıkamadım. oda değiştiğine göre bire bir orjinal olsa haydi neyse dersin şimdi şu anda nokia e55 kullanıyorum.rahatım ne flim ne kızak
MERTKILIC' Alıntı: Arkadaşlar n95 8gb almayı düşünüyorum önemli sorunları var mı pişman olur muyum sorunlardan bahseder misiniz Genişletmek için tıkla ... kızaklı telefonlarda belli başlı sorun flim sorunu çıkıyor ben n95 ve n96 kullandım flim değiş ben başa çıkamadım. oda değiştiğine göre bire bir orjinal olsa haydi neyse dersin şimdi şu anda nokia e55 kullanıyorum.rahatım ne flim ne kızak