N95 8GB Son sürümü v35.0.001 Serfika Hatasına Çözüm?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arasad

arasad

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB Son sürümü v35.0.001 Serfika Hatasına Çözüm?
Merhaba arkadaşlar.. Bu forum çok güzel bi forum herkese selamlar.. =)

S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları bölümündeki neredeyse herşeyi 2 gündür denedim olmyor. Yanlız sertifaka hatası alıyorum ve nokia ovi + skyfire gibi .sis uzantılıları yükleyemiyorum.. Pcden Usbden deniyorum olmuyo.. Hafıza kartına pcden atıyorum yüklüyorum yine olmuyo..

2033e kadar SERTİFİKA UZATMA yı yapabiliyorum bir o oluyo zaten ama yinede SERİFİKA HATASI alıyorum zaten OVi de saırım 2014 e kadar var gerek yok ona zaten.. =)
Teli hackleyip .SİS uzantılı dosylarda SERTİFİKA HATASI uyarısını almak istemiyorum..

Şimdi OPDA.NET deki 'http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...e-dil-turkce-anlatim-11-12-2009-a-284866.html '' şu aşamayı deniyim dedim bekliyorum..

Ama benim sertifika uzatmakla ilgili sıkıntım yok ve OPDA.NET de sanırım http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...-1-3-pc-den-s60-3rd-ve-s60-v9-4-a-248358.html bunun gibi bişey mi yoksa 24 saate kadar bekledikten sonra OPDA.NET de yapılcak işlemleri yapınca SERTİFİKA HATASI sorunu kalkıp ben .sis doylarımı rahatlıkla yükleyebilir miyim :)

OPTA.net ten forumda anlattığı gibi yaptıktan sonra SERTİFİKA HATASI uyarısına çözüm bulamayacağımı söylüyorsanız ne yapmamı önerirsiniz.. Bana formda hangilerini yapabilceğimi burada bi kaç link verirseniz ben yaparım zor uzun olması önemli değil..

Ve eğer yapabilirsem toparlayıp yeniden resimlerle anlatarak yazarım.. Yeni üyelerede kendim gibi yardımcı olurum.. ..
:oke:

• Beğen
Tepkiler: hassan27 ve conali

nescafe656

Üye
arkadaşım ben hellox2 ile hackledim. opda.cn den sertifika ve yaptırdım hellox2 yi b sertifika ve keyle signed ederek telefona yükledim. hellox1 fayda etmedi onun için hellox2 sertifkalandırıp telefona yüklemeni tavsiye ederim. bütün sorunlarıma çözüm bu oldu

arasad

arasad

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben hellox2 ile hackledim. opda.cn den sertifika ve yaptırdım hellox2 yi b sertifika ve keyle signed ederek telefona yükledim. hellox1 fayda etmedi onun için hellox2 sertifkalandırıp telefona yüklemeni tavsiye ederim. bütün sorunlarıma çözüm bu oldu
Aynen abi öle halletmştm saolasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt