MjKaaN
Üye
.cer ve . dosyası alma çözümüü buldum sonunda
Allahım yaa kaç gündür uğraşıyorum opda hata veriyor olmuyor olmuyor be sonunda symbiansigned e üye olmayı başardım ve anında aldım .cer ve . dosyalarımı şimdi sizede anlatacağım
önce e posta kabulu için ücretsiz e posta alacağız
ilk önce buraya üye olun
buraya üye oldukdan sonra buradan e posta alacaksınız
ilk verdiğim linkde üye olduğunuz bilgileri girin ...
üye oldukdan sonra şimdi sıra symbiansigned e üye olmaya geldi buraya girin
bilgileri doldurun ..
Are you associated with company? bunu no yapın cep nosu girmenize gerek kalmaz
Address , e de açık ev adresinizi yadın yada bi tane sallayın
üye oldukdan sonra e postamızı aldığımız yere symbiansigned sayfasının üyelik aktifliği için gönderdiği e postanın gelmesini bekliyoruz bende bi 30-40 dakika sürdü . sonra üyeliğimizi aktif ediyoruz , üye girişimizi yapıyoruz ımeı mızı giriyoruz ve download certificate ye basıyoruz .cer ve . dosyalarını indirdik ... uygulamayı sertifikalama ise burada alt kısımda anlatılmıştır ..
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...in-14-05-10-jrvalantin3-farki-ile-349138.html
MjKaaN
arkadaşlar ben denedim bi kaç uygulamada sertifikaladım telefona attım yüklerken gene hata aldım bide siz deneyin sorun bendemi acaba ...
önce e posta kabulu için ücretsiz e posta alacağız
ilk önce buraya üye olun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buraya üye oldukdan sonra buradan e posta alacaksınız
ilk verdiğim linkde üye olduğunuz bilgileri girin ...
üye oldukdan sonra şimdi sıra symbiansigned e üye olmaya geldi buraya girin
bilgileri doldurun ..
Are you associated with company? bunu no yapın cep nosu girmenize gerek kalmaz
Address , e de açık ev adresinizi yadın yada bi tane sallayın
üye oldukdan sonra e postamızı aldığımız yere symbiansigned sayfasının üyelik aktifliği için gönderdiği e postanın gelmesini bekliyoruz bende bi 30-40 dakika sürdü . sonra üyeliğimizi aktif ediyoruz , üye girişimizi yapıyoruz ımeı mızı giriyoruz ve download certificate ye basıyoruz .cer ve . dosyalarını indirdik ... uygulamayı sertifikalama ise burada alt kısımda anlatılmıştır ..
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...in-14-05-10-jrvalantin3-farki-ile-349138.html
MjKaaN
arkadaşlar ben denedim bi kaç uygulamada sertifikaladım telefona attım yüklerken gene hata aldım bide siz deneyin sorun bendemi acaba ...

) aynı yöntemle yapmayı denedim olmadı.