.cer ve . dosyası alma çözümüü buldum sonunda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
.cer ve . dosyası alma çözümüü buldum sonunda
Allahım yaa kaç gündür uğraşıyorum opda hata veriyor olmuyor olmuyor be sonunda symbiansigned e üye olmayı başardım ve anında aldım .cer ve . dosyalarımı şimdi sizede anlatacağım
önce e posta kabulu için ücretsiz e posta alacağız
ilk önce buraya üye olun

buraya üye oldukdan sonra buradan e posta alacaksınız

ilk verdiğim linkde üye olduğunuz bilgileri girin ...
üye oldukdan sonra şimdi sıra symbiansigned e üye olmaya geldi buraya girin

bilgileri doldurun ..
Are you associated with company? bunu no yapın cep nosu girmenize gerek kalmaz
Address , e de açık ev adresinizi yadın yada bi tane sallayın :)
üye oldukdan sonra e postamızı aldığımız yere symbiansigned sayfasının üyelik aktifliği için gönderdiği e postanın gelmesini bekliyoruz bende bi 30-40 dakika sürdü . sonra üyeliğimizi aktif ediyoruz , üye girişimizi yapıyoruz ımeı mızı giriyoruz ve download certificate ye basıyoruz .cer ve . dosyalarını indirdik ... uygulamayı sertifikalama ise burada alt kısımda anlatılmıştır ..
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...in-14-05-10-jrvalantin3-farki-ile-349138.html
MjKaaN
arkadaşlar ben denedim bi kaç uygulamada sertifikaladım telefona attım yüklerken gene hata aldım bide siz deneyin sorun bendemi acaba ...

hasbaly

hasbaly

Üye
Aynen kardeş bende 2 gündür uğraşıyorum ve hata veriryordu. Sitenin veritabanı çökmüş. İnşallah senin yolun çalışır deneyelim bakalım.

MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kardeş bende 2 gündür uğraşıyorum ve hata veriryordu. Sitenin veritabanı çökmüş. İnşallah senin yolun çalışır deneyelim bakalım.

dene kardeş olur inşallah 1 haftadır uğraşıyorum valla symbian aldığıma pişman olacağım nerdeyse

hasbaly

hasbaly

Üye
Aslında önceden sertifikam vardı. Tele format atınca hafıza kartı şifre istemeye başladı. Haliyle tüm dosyalar içerisindeydi. Bir anda yok oldular gittiler. Bugünde en son çare olarak biçimlendirdik. Şimdi tekrardan uygulamalarımı indireceğim. Asıl sorun sertifikaydı inşallah bu sorunuda atlatırız.

----------Eklendi @ 21:24:54 ---------- Yazıldı @ 21:10:49 ----------

Kardeş symbian signed'a üye oldum fakat üye girişi yapamadım.

MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
aktif edeceksın e posta gelecek adresine

hasbaly

hasbaly

Üye
tamam oldu kardeş. ''şifreyi unuttum'' yaptım düzeldi.

MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş bende artık sertifika hatası demiyor da sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor onu çözemedim daha

AyarsızEnerji

Üye
tamam kardeş bende artık sertifika hatası demiyor da sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor onu çözemedim daha
Çünkü üyeliğin Yönetici tarafından daha tam anlamıyla onaylanmamış. bende üyeyim ama halen en üsste "Unverified Account"
yazıyor.

Onaylanmasını bekleyin..

harwired

Üye
.cer dosyası ile kosyasını aldım. bu serferde serfitikayı bullanıcagım programı indirdim ama hata verio acmıo...SignSISTool dan başka bir program varmı ????????

AyarsızEnerji

Üye
.cer dosyası ile kosyasını aldım. bu serferde serfitikayı bullanıcagım programı indirdim ama hata verio acmıo...SignSISTool dan başka bir program varmı ????????

indirdiğin cer ve . dosyası çalışmaz. Çünkü o dosyalar senin imei numaran için hazırlanmış sertifika değil. O sadece örnek olarak oraya konmuş sertifika !

MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
Çünkü üyeliğin Yönetici tarafından daha tam anlamıyla onaylanmamış. bende üyeyim ama halen en üsste "Unverified Account"
yazıyor.

Onaylanmasını bekleyin..

tamam kardeş sağolasin bekleyecegiz artık

jeosalih

jeosalih

Üye
Bence bu sitede hikaye olacakmış gibi. Tüm siteler sertifika vermeyi bıraktı bununda onaylayacağını sanmıyorum ama bende üye oldum. Son 1 hafta içerisinde bu siteden sertifika alan varmı? Alabilirseniz haber verin lütfen IMI numarasını vermediğimiz site kalmadı yaw:vur

MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu sitede hikaye olacakmış gibi. Tüm siteler sertifika vermeyi bıraktı bununda onaylayacağını sanmıyorum ama bende üye oldum. Son 1 hafta içerisinde bu siteden sertifika alan varmı? Alabilirseniz haber verin lütfen IMI numarasını vermediğimiz site kalmadı yaw:vur

haklısın kardeş ben telefonu jaf ile hackleyeceğim en sonunda . Orjinal fw arıyorum

jeosalih

jeosalih

Üye
bende jaflıcamda tel n97 mini v30 güncellemesi çıktı. Ustaların v30 a fw hazırlamasını bekliyorum. Bu arada foruma baktımda mini için fw yok hiç n97 fwleri miniye de oluyormu?

MjKaaN

MjKaaN

Üye
    Konu Sahibi
bende jaflıcamda tel n97 mini v30 güncellemesi çıktı. Ustaların v30 a fw hazırlamasını bekliyorum. Bu arada foruma baktımda mini için fw yok hiç n97 fwleri miniye de oluyormu?

buraya bak birazdan güncelleyecekmiş ustamız bende bekliyorum :) .. V30 orjinal hack de mevcut
www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/telefonunuzun-orjinalligini-bozmayan-sade-hack-dosyalari-tum-s60v5-ler-icin-09-07-2011-a-516801.html

tercu

Üye
Bu siteden sertifika alan varmı?Sertifika alan varsa ne kadar sürede ???

waycell

waycell

Üye
Aslında önceden sertifikam vardı. Tele format atınca hafıza kartı şifre istemeye başladı. Haliyle tüm dosyalar içerisindeydi. Bir anda yok oldular gittiler. Bugünde en son çare olarak biçimlendirdik. Şimdi tekrardan uygulamalarımı indireceğim. Asıl sorun sertifikaydı inşallah bu sorunuda atlatırız.----------Eklendi @ 21:24:54 ---------- Yazıldı @ 21:10:49 ----------Kardeş symbian signed'a üye oldum fakat üye girişi yapamadım.
sertifika aldiysan daha once opdaya gir yeni sertifika aliyormus gibi islemlerini yap hemen verir veri tabaninda mevcut cunku

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
yazıyor.

Onaylanmasını bekleyin..

Sizin bu siteden aldığınız sertifika geliştirme sertifikasıdır. "Unverified Account" Yazısının kalkması için siteye kendi geliştirdiğiniz bi sis dosyasını bu geliştirme sertifkasıyla sertifikalatıp siteye upload etmelisiniz. Başka bi programı ( bi kaç programı :D) aynı yöntemle yapmayı denedim olmadı.

nazirhazir

Üye
çok sağol dostum aynn anlattığın gibi yaptım dediğin gibi mailime activasyon geldi ve siteye girdim ımi mi yazdım anın da cer dosyalarını verdi opdada 2-3 gün bekliyoduk şimdi ise alınmıyo bile çok sağol süpersin bence bukonu sabitlenmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt