N95 8gb Reset Atma[Farklı Bir Sorun]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melih_11

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb Reset Atma[Farklı Bir Sorun]
Arkadaşlar n95 8gb aldım..[Almaz olaydım]Telefon mesela kamera işlevini kullandığımda kendini resetliyor..Ya da uzun bir süre kullanılmadan durduktan sonra telefonu elime aldığımda reset atıyor..Açılıp kapanıyor açılıp kapanıyor..Sistemi de güncelledim;en az 2 defa yaptım bu işlevi..Yığın hafızayı biçimlendirdim..Yine olmadı yine olmadı.. :( Yok mu buna bir çare?:off:

Edit: Şarja taktığımda zaten yorulmuyor reset atmaktan.. :(

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
Güncelliyeceksin telefonu banada olmuştu nerdeyse çöpe atacaktım güncelledim düzeldi.yada mecburen teknik servise götüreceksin.eğer sivastaysan ben yardımcı olurum

melih_11

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef Sivas'ta değilim.. :( 2 Defa güncelledim ilk başlarda sorun yok;fakat sonradan oluyor yine..Acaba oyun kurmayayım mı artık?
Bir de hiçbir şey kurmadan deneyeyim..Sen ne yaptın? Güncelleyince bir daha olmadı mı?

Edit:Sorun devam ediyor..Nokia'ya sövmeye devam ediyorum..!

pRime.

pRime.

Üye
Servise ver.

hoss

hoss

Üye
bu devirde bu telefon alınırmı arkadaşım vazgecin artık şu dandik nokia sevdasından

melih_11

Üye
    Konu Sahibi
Hoşuma gidiyor..Özellikle şu yazı tipini değiştirmek..Fakat galiba o programda virüs var..Çünkü onu yüklemedim sadece..Ve telefon taş gibi ..İçim gidiyor onu kuramıyorum diye.. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt