Telefon Tavsiyesi N95 8gb mı yoksa n96 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb mı yoksa n96 mı?
Arkadaşlar bu iki cihazdan n95 8gb tım var özelliklerini az çok biliyorum n96 almayı düşünüyorum sizce alayımmı 50 tl üstne vereceğim.güzel bir cihazmı ne dersiniz?alayımmı?

JayJayyy

Üye
güzel tlf.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bence N95 8Gb Ondan Daha Hızlı :)

Telefonu Eline Al Ve Ne Demek İstediğimi Anlarsın :)

caremm

Üye
Silent Master™;2788905' Alıntı:
Bence N95 8Gb Ondan Daha Hızlı :)

Telefonu Eline Al Ve Ne Demek İstediğimi Anlarsın :)

sence değil arkadaşım kesinlikle n95 8gb daha hızlı. . nokia nın kendi sitesinden bile karşılaştırarak iki tel.inde işlemcilerinin farlı oldugunu ve n95 8gb nin daha hızlı bi işlemciye sahip oldugunu görebilirsiniz.Ayrıca kamera çekimlerindede n95 8gb nin üstünlüğü dikkati çekmektedir.
Git kendine bi n95 8gb al ;) için rahat olsun

--------------- Ekleme ---------------

pardon bu arada zaten sahipmişin n95 8gb ye :) n96yla değiştirmeye değmez öyle diyim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence de n95 8gb daha iyi

NOKİA_N95_8GB

NOKİA_N95_8GB

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar zatenn n95 8 gb tım var gercekten haklısınız hiç mi iç güzel bir ciaz değil takoz gibi sizlere eksilerini sayayım 1.çooook yavaş 2.kamera deklanşör tuşu minnacık makro cekim yapmak için resmen telefonla kavga ettim 3.galeri bölümü n95 teki gibi efekli resim değişme gibi değil 4.kamerası kesinlikle n95 gibi değil 5.kablosuz lan bulma kapasitesi n95 8 gb kat kat daha fazla n95 8gb 10 kablosuz internet buldu o ise 4 tane sonra telefonun her tarafı parmak izleriini hemen alıyor hoparlörlerin ikiside sağda olduu için n95 teki gibi stero ve çok ses keeesinliklle gelmiyor 123 tuşlarına basarken elim üst kızağa değiyor şarjı çoook az gidiyor dahiili hafızası çok yavaş işlior vsvsvsvs daha birr ton berbat özelliği var n95 8gb bitane yaa valla süper cihaz.kalsın arkadaşlar kararımı verdim ...:::n95 8gb:::...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt