N95 8GB Kullanıcıları Tema Yüklerken Dikkat!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emr777

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB Kullanıcıları Tema Yüklerken Dikkat!!!
Sayın arkadaşlar 5 aylık N95 8GB kullanıcısıyım, nokianın standart teması yüklüyken görüntü çetiğimde harika bir çekim ypıyor, fakat değişik temalar indirip yüklediğimde kamera çekimlerinde donmalar yaşıyorum. Kısacası şunu anladım ki! Nokianın standart temalarından başka tema yüklediğimde telefon bunu kaldırmıyor, hatta menü geçişlerinde bile yavaşlamalar meydana geliyor, sizler de bu sorunları yaşıyormusunuz? Yaşamıyorsanız bir çözüm bulduysanız beraber paylaşmak dileğiyle..
Sevgiler, saygılar...:oke:

citoyen

citoyen

Üye
hakli olabilirsin benim N95 8GB 2008 agustosta almistim dedigin gibi kamera ilk aldigimda sorunsuzdu daha sonra 10 kadar degisik tema yukledim kemara cekiminde donmalarlar oluyordu video kalitesini dusurunce duzeliyordu 3 defa servise gitti formatladilar her defasinda sorun cozulmedi ama servis sonu hic tema yuklemedim sonuncu servis donusu orada deneme yaptik gene ayni sorun olunca telefonu almadim yenisini istedim ve verdiler anlasma geregi 3uncu den sonra nokia nokia yensini vermek zorunda idi simdi bu telefonumda tek tema yuklu atam izindeyiz temasi boardda var onunla acip deneme yaptim sorun yok calisyor

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
1,5 yıldır kullanıyorum 52 adet program, onlarca tema var çoğu da animated ama hiç bir sorun yok, inşallah kimsede olmaz ;)

pavilion

pavilion

Üye
tema telefonu tabiki yorar ama ikonlar daha çok etkili, eğer orjinal ikonlu bi temayı telefon hafızasına yüklersen temadan yana sorun yaşamazsın çünkü hafıza kartından bilgi okumak işlemciyi daha çok yorar...

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Galeri entegresinde bir problem var. Bir tamirciye gösterebilirsen göster...

varoo

varoo

Üye
1,5 senedir kullanıyorum 60 a yakın tema yüklü hiçbir sorunum yok.

cantmr

cantmr

Üye
haha sizin n95 ler fabrika hatalıymış o zaman ne diyim

Mızrap Mefisto

Üye
N95 8GB 1 yıldır kullanıyorum hiç bir Sorun yok sadece bir kez yazılım güncellendi okadar.
bir sürü tema var oyun var hiç bir şekilde kasma olmuyor

mehmet2112

mehmet2112

Üye
bence alakası yok!!!!!!!!!!!!!!

jumanji00

jumanji00

Üye
arkadşlar öyle bişey varsa kimse tema yüklemesin ve temalrın çıkmasıda yanlış olurmu öyle şey senin telefonunun hatası programsal basen fabrika cıkısında hatalar olabılıyor unutma elektronık işi şns işi

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
evet yeni n serisi nokia lar hatalı olabiliyor bendede n 95 8 gb var donmalar oluyor kaldırmıyor birçok n95 8 gb var bu sorun donmlar.o yüzden telefona fazla bişey yüjklemeyin

vasvi

Üye
sen temayı telefon hafızasına yükle sorunsuz gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt