n95 8gb hafızayı temizlemek yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xardias

xardias

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb hafızayı temizlemek yardım?
2. el n95 8gb aldım
hafızadaki bana gereksiz verileri ve olabilecek virusleri silmek için forumda anlatıldığı gibi hard format attım (* 3 yes açma tuşu)
işlemi yapınca telefondan var olan eski müzik olsun diğer dosyalar olsun göremiyorum ama bilgisayara takınca hepsi gözüüyor, orda duruyor eski yerinde

bilgisayara bağlayıp sağ tıklayıp biçimlendir desem telefonun çalışması için gerekli olan dosyaları da siler mi?

• Beğen
Tepkiler: gezegen5271

talha0594

talha0594

Üye
2. el n95 8gb aldım
hafızadaki bana gereksiz verileri ve olabilecek virusleri silmek için forumda anlatıldığı gibi hard format attım (* 3 yes açma tuşu)
işlemi yapınca telefondan var olan eski müzik olsun diğer dosyalar olsun göremiyorum ama bilgisayara takınca hepsi gözüüyor, orda duruyor eski yerinde

bilgisayara bağlayıp sağ tıklayıp biçimlendir desem telefonun çalışması için gerekli olan dosyaları da siler mi?

ben bilgisayarımdan biçimlendirmiştim ama sonra telefon yükleniyor geldi bi 30dakka felan sistem dossyalrını yükledi galiba denemende fayda var :)

xardias

xardias

Üye
    Konu Sahibi
şu anda bilgisayra kablo ile bağlayıp hızlı biçimlendir seçeneğini kapatarak uzun uzadıya biçimlendirme yapıyorum, daha sonra telefondan bir ayar ayar yapmama gerek var mı? (sistem dosyaları flan yüklendi demişsin)

talha0594

talha0594

Üye
kendiliğinden yüklendi valla bnede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt