n95 8gb hafıza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jarduck

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb hafıza sorunu
Arkadaslar bende n95 8gb telefon var telefon hafızası 8gb bide ayıca 2gb hafıza kartım var ama 8gb olan kısım suan 923k olarak gösteriyo ve tel hafızası bos ne yabalirim:bilmm önerilerinizi bekliyorum :bigstar:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun ... Sahte o telefon !

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
N95 8gb ta hafıza kart yuvası yokki 2 gb kartı nasıl kullanıyorsunuz çin malı olmasın o telefon :hmmm

• Beğen
Tepkiler: uur_52

jarduck

Üye
    Konu Sahibi
*#06# Seri No falan gösteriyo
*#0000# Versiyonu gösteriyo
nette bi videoda izlemiştim onda bunları yazınca bi şey cıkmıyodu
sahte telefonlarda da seri no verisyon no gösteriyolar mı?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bi şey daha şimdi netten videoyu tekrar inceledim ve uyuşmayan parçaları size söylemek sahte telefonda multimedya tuşuna basınca sadece müzik menüsü açılıyodu başkada bi şey yoktu bende ama daha bi sürü şey var örneğin fm radyo gibi ayriyeten vidyoda menu tuşu calışmıyodu bende ise çalısıyo ve ayrıyetten bendeki kart girisi icin kapakta bir bölmecik oluşturulmamış kartı takmak istersen arka kapagın tamamını acman gerek bunlar telefonun görünen kısmıydı bide icine bakalım vidyoda batarya üstünde galileo diye bi marka yazıyomuş bende BL_5F nokia yazıyo ve ürünlerin orginal olduguna dair nokia bandrolu var(ismi bandrol müdür bilmiyorum ama şu renk değiştiren yapışkan kare şeklindeki şey)
ve gene vidyoda bataryayı cıkartıktan sonra nokia ait bilgi yok diyor benimkinde ise nokia etiketi var model:n95 8Gb made in fınland yazıyo lütfen özellikle n95 8gb kullanan üyelerin yada telefonu bilenlerin yorumlarını bekliyorum şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.......

eger vidyoyu izlemediysen

metyou

Üye
bu gösteriden sonra hala millet mal gibi çin n-95 alıyosa ben daha hiç birşey demiyorum.bizim halkımız adam olmaz.....ucuz etin yahnisini ben sewmem

jarduck

Üye
    Konu Sahibi
iyide kardeşim sahte telefonlarda seri no verisyon no gibi özellikler cıkıyo mu??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt