n95 8gb güncelleme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ColdRevenqE

ColdRevenqE

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb güncelleme yardım
beyler n95 8gb telefonum var 3 seneye yaklastı alalı.aldımdan berı hiç güncelleme yapmadım telefon yavasladıda sımdı güncelleme yapmayı dusunuyrum ama bazı yerlerde okudum telefon ingilizce oluo diyorlar neyapmalıyım ben yardımcı olurmusunuz? Telefonu Türkiyeden aldım 1 kere garantiye yolladım daha once yani yurtdısı dıyıl bunuda belirtiyim

ColdRevenqE

ColdRevenqE

Üye
    Konu Sahibi
kardes o konu benı asar yaw :D n97 miniye denedım onu baya uqrastım olmadı gittim telefoncuya yüklettim sunu öqrenmek istyrum ben sadece ovi suite ile güncelleme yapsam ingilizce olurmu korkum o

fnldstntn

Üye
Eger türkiye çıkışlı ise olmaz....

ColdRevenqE

ColdRevenqE

Üye
    Konu Sahibi
walla türkiyeden aldım 2 yıl garantiside vardı garanti yede verdım 1 defa yani.sımdı sna güvenip güncelliyorum ozaman :D

haltie

haltie

Üye
pc suit yardımıyla yapabilirsin.İngilizceye dönmez.Orda sana yardımcı olan yönergeler var zaten.Telefonunu yedeklersen ve güncelleme yaparken şarjının dolu olmasına dikkat edersen sorun yaşamazsın.Bol şans:)

• Beğen
Tepkiler: ColdRevenqE
hakan_710

hakan_710

Üye
kardes o konu benı asar yaw :D n97 miniye denedım onu baya uqrastım olmadı gittim telefoncuya yüklettim sunu öqrenmek istyrum ben sadece ovi suite ile güncelleme yapsam ingilizce olurmu korkum o
bunu kontrol etmenin yolu var aslında ama boşuna işlemleri uzatmış olursun. nemesis le falan öğrenebilirsin fakat uğraşma bna kalırsa. istersen pm at teamviewer la yarım saatte halledelim. ayrıca hack istersen onu da çözeriz haber vermen yeterli

fnldstntn

Üye
Telefonun bataryanın altındaki product kodunu söyle türkiye kodu olup olmadığına bakayım...

hakan_710

hakan_710

Üye
Telefonun bataryanın altındaki product kodunu söyle türkiye kodu olup olmadığına bakayım...
telefonun altındaki bişey ifade etmez içindeki önmli sonuçta cihaz bi kere servise gitmiş.serviste product a bakmadan güncel yazılım attıkları için değişmiş olabilir.bilmem anlatabildim mi

ColdRevenqE

ColdRevenqE

Üye
    Konu Sahibi
pataryanın altını kaldırdım baktımda fcc ıd ıc wlan bişiler yazıo nokia kom. a.s. garantisi felan yazıo

hakan_710

hakan_710

Üye
product kodu var orada 7 haneli olack arkadaş onu demiş. ama benden söylemesi bu kesin çözüm değil. orda ne yazdığı önmli değil önemli olan cihazın içindeki yzılımdaki koddur yani ingilizce olma ihtimali yine devam eder

ColdRevenqE

ColdRevenqE

Üye
    Konu Sahibi
peki bişi sorcam ovi suite ilemi güncelliyim

hakan_710

hakan_710

Üye
ovi suite le güncelle son sürüm 35.0.1 ve tr olursa sorun yok eğer daha düşük bi sürümü görürse farklı bi şekilde yüklemen gerek jaf ya da phoenix kullanabilirsin. ihtiyacın olursa pm at yardımcı oluyum

ColdRevenqE

ColdRevenqE

Üye
    Konu Sahibi
ovi suite kuram bi yedıkleyem bakam eger dusuk cıkarsa pm atarım

ColdRevenqE

ColdRevenqE

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır yardımlarınız için teşekkür ederim güncelledim Türkçe dil otomatik olarak geldi

• Beğen
Tepkiler: haltie
haltie

haltie

Üye
Ne güzel:)Telefonu güncellemek her zaman hoşuma gitmiştir.

Konu çözüldüğü için :locked:

• Beğen
Tepkiler: ColdRevenqE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt