N95 8gb foto çektikten sonra galeriye atma problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EverBlue

EverBlue

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb foto çektikten sonra galeriye atma problemi
Telde foto çektikten sonra galeriye giriyorum ancak fotoyu göremiyorum.Teli açıp kapayıncı çektiğim o foto galeride gözüküyor.Bu problem acaba neden olabilir.Kullandığım bir program yüzündenmi böyle oluyor acaba bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

Neyse yinede sağolun soft format attım düzeldi.Bu sefer başka bir şey soracağım tabi cevap gelirse.soft format attıkktan sonra bütün programlar gitti ancak uygulama yöneticisine girdiğimde olmayan programı yüklendi olarak gösteriyor kaldır dediğimde ise kaldırma başarısız diyor.o programları uygulama yöneticisinden nasıl silebilirim.lütfen yardım

EverBlue

EverBlue

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olacak bir arkadaş yokmu?

ersoy

ersoy

Üye
siz telefonunuza format attıktan sonra cihazda kurulu olan programlar silinmiş,ama yığın hafızadaki klasörleri duruyor tabii, o yüzden cihazı açtığınızda yığın hafıza telefondalki uygulanaları açmak istiyor ama silindiği için,hem tekrar yükleyemiyor,hemde yığın hafızanın belleğinde beklemede kalıyor,bunun için yığın hafızaya format atarsanız düzelir büyük bir ihtimalle..

EverBlue

EverBlue

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş yığın hafızaya format atmak demek hard format demek oda bana gelmez ben soft format attım.Bu programları tekrar yükelyip kaldırmayı deniyeceğim sonucu yazarım.sağol ilgine arkadaşım.

mert007

Üye
Çok garip ama bana birgün n81'e virüs girmişti hard format attım ne resimlerim gitti ne oyunlarım telefonumda düzeldi soft format ile düzelmedi ama:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt