Havvali
Üye
n95 8gb resource dosyasını pc suite ile düzenleyebilen var mı?
merhaba; benim sorunum oggplayerin font dosyasını yükledikten sonra ortaya çıktı oggplayer 1.20 nin beta sürümünü (fontsuz) ve font dosyasını ayrı ayrı yükledim. Daha sonra oggplayer 1.07 yüklemek için beta sürümü kaldırdım ama font dosyasını kaldıramıyorum(uygulama yöneticisinde dosya silinemiyor hatası veriyor). 4 çesit uninstil programı denedim biri gördü kaldıramadı diğerleri görmedi. Xplore ile resource dosyası içindeki font klasöründe oggplayer.ttf var onu silemiyorum, taşıyamıyorum. Formata dogru gidiyorum gibi... Resource dosyasını resource2 diye kopyaladım sadece içinde o *.ttf yok acaba resource dosyasını değiştirmem mümkün mü? Yada telı bilgisayara takarak resource düzenleyebilir miyim? Kaldirma programları işe yaramıyor(smart removery, swissmgr, app uninstall.uygulama yöneticisi) ve hatırlatırım telefon n95 8gb... Bu eklenti sadece uygulama yönetıcisinde ve app uninstallda görülüyor. Setup dosyasını actıgımda sadece bu *.ttf dosyası var... Yardımlarıniz ve görüşleriniz için şimdiden tesekkür ederim...