N95 8GB Foto Çekme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erhanfbfbfb00

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB Foto Çekme Sorunu
Dostlar resim çektikten sonra "Fotoğraf işleniyor" yazısı çıkıyor ve bu yaklaşık 30 saniye sürüyor önceden böyle bir durum yoktu yani çok daha kısa bir sürede "fotoğraf işleniyor" yazısı gidiyor ve yeni resim çekebiliyordum fakat şimdi beklemek zorunda kalıyorum bu süre neden uzadı acaba ne yapmalıyım.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hafızanız ne alemde

erhanfbfbfb00

Üye
    Konu Sahibi
hafıza durumu:
kapasite 7661 mb
kullanılan 115 mb
boş 7546 mb yazıyor

hasan_sevim16

Üye
ya bendede n95 8 gb ta video çektiğim zaman eğer kalite tv kalitesinde çekim yaparsam video 4 saniyede bir donuyor.. neden acaba diğer arkadaşlarımda böyle birşey olmyor..

Emre-45

Emre-45

Üye
Bence format at veya versiyon güncelle

erhanfbfbfb00

Üye
    Konu Sahibi
şimdide kamera açılmıyor yani kamera moduna geçiyor fakat ekran siyah

--------------- Ekleme ---------------

benim versiyon 15. format mı yoksa guncellememi yapsam acaba yada başka ne yapayım

erhanfbfbfb00

Üye
    Konu Sahibi
format atmayı arastırdım soft bıde hard format var hangisini yapmalıyım acaba

--------------- Ekleme ---------------

soft format attım kamera duzeldı fakat cektiğim bazı resımlerde yıne "fotograf işleniyor" yazısı cok uzun kalıyor yani sorunum tam gecmedi

Emre-45

Emre-45

Üye
Hard format denemelisin.Olmazsa versiyon güncelle.

erhanfbfbfb00

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ediyorum arkadaslar.. hard format nasıl oluyor tam olarak, biraz arastırdım fakat farklı işlemler gordum n95 8gb icin nasıl oluyor acaba. birde hangi versiyonu yuklemelıyım. tekrar tesekkurler

pavilion

pavilion

Üye
Formatı geç bikere, versiyon güncelle böylece hem format atılmış olur hemde telefonun yenilikleri almış olur. Sorun çözülmezse teknik servise götür. Geçmiş olsun.

erhanfbfbfb00

Üye
    Konu Sahibi
son bir soru daha 31 olan versiyonu yukleyecegım fakat sonra dil ingilizce olacak sanırım bunu nasıl halledebilirim

pavilion

pavilion

Üye
dilin ingilizce olacağını nerden çıkardın yok öyle bişey..

erhanfbfbfb00

Üye
    Konu Sahibi
versiyon yukleyemiyorum cok denedim ama hep 14. dakikada hata veriyor ne yapmalıyım acaba

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Teknik servise götürün 10 TL ye atar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt