Haydar
Emekli Yönetici
www.maxicep.com/s60-3rd-yazi-ekran-...icin-37-adet-turkce-karakter-font-313611.html
Burda var tam surumu ve fontları
bisey degil takıldıgın baska yerler varsa yardımcı oluruz![]()

ben bir türlü farklı yazı tipine alışamadım sağolsun nokia benim için rahat olanı seçmiş sanki![]()

Gerçi Türkçe karakter desteği olan font olursa güzel olabilir ben de deneyim bakalım sevebilecek miyim

bisey degil takıldıgın baska yerler varsa yardımcı oluruz![]()
kullanıyordumda formattan sonra kurmak zor geldi simdi kullanmıyom aklıma estirdin denesem mi![]()
bi hoş oluyoComic sans tavsiye ederim. Haydar ortalığı hareketlendirdin valla ben de font yükledim. Ama senin Dediğin değil comic sans.
hiç deme zaten asıl 2 şey beni çok etkilemistir telefonda biri uzaktan kumanda diğeri de bluetooth hack.Bence kesinlikle denemelisinbi hoş oluyo----------Eklendi @ 23:02:08 ---------- Yazıldı @ 22:59:05 ----------Güzel oluyo dimi sanki teli yeni almışım gibi. yav şu el kadar telefon denen makinede neler var neler yok hayret
hiç deme zaten asıl 2 şey beni çok etkilemistir telefonda biri uzaktan kumanda diğeri de bluetooth hack.
Bluetooth hack konusunda karşıdakinin rehberine girip istediğini arama olayı ilginçtir mesela.

Bak o programı bilmiyorum nasıl yapalım bi link mi verecen yoksa yine teşvik mi edicen beni![]()
valla teşvik ederim tabi ki bluetooth hack diye arat maxide ya da googleda olmazsa bulup link atarım şu anda link yok bende çünküvalla teşvik ederim tabi ki bluetooth hack diye arat maxide ya da googleda olmazsa bulup link atarım şu anda link yok bende çünkü
hadi ben kaçar iyi geceler dostum