N95 8Gb den anlıyan varsa bi baksın arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N95 8Gb den anlıyan varsa bi baksın arkadaşlar
Selam arkadaşlar n95 8gb telimin yazı tipini nasıl değiştirebilirim. Galiba flipfont diye bi program var ovi store de inderdim deneme sürümü falan dedi. Köklü bu programı nasıl indirip kullanırım yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yardım edecek kimse yok mu yahu :)

mstf_l

mstf_l

Üye
bisey degil takıldıgın baska yerler varsa yardımcı oluruz:oke:

Symbianist

Symbianist

Üye
ben bir türlü farklı yazı tipine alışamadım sağolsun nokia benim için rahat olanı seçmiş sanki |-)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben bir türlü farklı yazı tipine alışamadım sağolsun nokia benim için rahat olanı seçmiş sanki |-)

Yok abi ya hep aynı hep aynı biraz farklılık geldi ya bence süper telimi yeniden sevdim :)

Symbianist

Symbianist

Üye
Gerçi Türkçe karakter desteği olan font olursa güzel olabilir ben de deneyim bakalım sevebilecek miyim

mstf_l

mstf_l

Üye
kullanıyordumda formattan sonra kurmak zor geldi simdi kullanmıyom aklıma estirdin denesem mi :naughty:

Symbianist

Symbianist

Üye
Comic sans tavsiye ederim. Haydar ortalığı hareketlendirdin valla ben de font yükledim. Ama senin Dediğin değil comic sans.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kullanıyordumda formattan sonra kurmak zor geldi simdi kullanmıyom aklıma estirdin denesem mi :naughty:

Bence kesinlikle denemelisin :) bi hoş oluyo

----------Eklendi @ 23:02:08 ---------- Yazıldı @ 22:59:05 ----------

Comic sans tavsiye ederim. Haydar ortalığı hareketlendirdin valla ben de font yükledim. Ama senin Dediğin değil comic sans.

Güzel oluyo dimi sanki teli yeni almışım gibi. yav şu el kadar telefon denen makinede neler var neler yok hayret

Symbianist

Symbianist

Üye
Bence kesinlikle denemelisin :) bi hoş oluyo----------Eklendi @ 23:02:08 ---------- Yazıldı @ 22:59:05 ----------Güzel oluyo dimi sanki teli yeni almışım gibi. yav şu el kadar telefon denen makinede neler var neler yok hayret
hiç deme zaten asıl 2 şey beni çok etkilemistir telefonda biri uzaktan kumanda diğeri de bluetooth hack.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hiç deme zaten asıl 2 şey beni çok etkilemistir telefonda biri uzaktan kumanda diğeri de bluetooth hack.

Aynen beni bi kumanda olayı bide bi program var biliyormusun junikospot mu nedir telimin internetini diğer arkadaşlar wifiyle bağlanıp kullanıyorlar

Symbianist

Symbianist

Üye
Bluetooth hack konusunda karşıdakinin rehberine girip istediğini arama olayı ilginçtir mesela.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bluetooth hack konusunda karşıdakinin rehberine girip istediğini arama olayı ilginçtir mesela.

Bak o programı bilmiyorum nasıl yapalım bi link mi verecen yoksa yine teşvik mi edicen beni :)

Symbianist

Symbianist

Üye
Bak o programı bilmiyorum nasıl yapalım bi link mi verecen yoksa yine teşvik mi edicen beni :)
:D valla teşvik ederim tabi ki bluetooth hack diye arat maxide ya da googleda olmazsa bulup link atarım şu anda link yok bende çünkü

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Symbianist

Symbianist

Üye
Iyi geceler ben de gidiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt