Dostlar bi bakar mısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostlar bi bakar mısınız ?
Selam arkadaşlar. Telim n95 8gb. Store ovide goal.com mobile diye bi uygulama var. Indiriyorum ama yüklenirken sertifika hatası uygulama sağlıyıcısıyla görüşün dedi? Ne yapmam lazım . Yada bu uygulayı başka nereden indirebilirim.

Symbianist

Symbianist

Üye
Pc'ye gerek yok telefon yeter

serkanoloji

serkanoloji

Üye
X-polare yi tel hafızasına mı hafıza kartına mi kaydediyoruz

ben hafıza kartına yukledim. Telefon hafızan yeterliyse orayada yükleyebilirsin. Ayrıca umu hack diye bir yöntemde var. Ben o yöntemle cepten hackledim. N 86 .

Symbianist

Symbianist

Üye
X-polare yi tel hafızasına mı hafıza kartına mi kaydediyoruz

o kısmı farketmez. sen orda yazılanları dikkate al eğer hangisinin nereye kaydedileceği önem arz etseydi belirtirdim :)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam kardeş bi deneriz sonra . Ama inşallah galerimdekiler yerinde kalır . :) Yinede çok sağol kardeşim

Symbianist

Symbianist

Üye
yahu çok iyi bilmeme rağmen beni bile korkuttun tedirgin tavırlarınla :D. sen yine de yedekle neme lazım belli mi olur. olmaz olmaz gelir seni bulur vebalini alırız sonra :)

----------Eklendi @ 22:53:12 ---------- Yazıldı @ 22:49:42 ----------

tabi seçim senin serkan'ın dediği yöntem de iş görüyor. birkaç yöntem var forumda. ben garanti veririm silinmez birşeyin diyen de çıkabilir. ben silinen görmedim ama kul yapısı bu olur mu olur.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya valla hacı seninde telde 800mp3 300foton olsaydı bence sende biraz korkardın :) :) yinede çok sağol hacı rahatladım valla bugün yapacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...